رئیس سازمان غذا و دارو در گفت و گو با خانه ملت خبر داد
تشکیل کمیته‌های کارشناسی برای اجرای مصوبه ذخیره 6 ماهه دارو

24 فروردین 1404 ساعت: 12:1

رئیس سازمان غذا و دارو از تشکیل کمیته‌های کارشناسی برای اجرای مجلس مبنی بر ذخیره 6 ماهه دارو خبر داد و اعلام کرد که خرید استراتژیک از ماه آینده آغاز می شود.

به گزارش سپیدآنلاین، مهدی پیرصالحی در گفت‌وگو با خانه ملت در مورد اقدامات انجام شده برای اجرای مصوبه مجلس مبنی بر ذخیره ۶ ماهه دارو، گفت: رهبر معظم انقلاب با تخصیص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای حمایت از حوزه بهداشت، درمان و سلامت مردم موافقت کردند و از این میزان، ۷۰۰ میلیون دلار به تأمین دارو اختصاص یافته که بر این اساس با توجه به این منابع و مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر ذخیره‌سازی 6 ماهه دارو و تجهیزات پزشکی، کمیته‌های کارشناسی برای اجرای این مصوبه تشکیل شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه امکان تأمین همه داروها و تجهیزات پزشکی با میزان ارز تخصیص‌یافته وجود ندارد 2 فهرست مجزا شامل اقلام اولویت‌دار دارویی و تجهیزات پزشکی تهیه شده و این فهرست‌ها بر اساس نیازهای استراتژیک و حساسیت‌های حوزه سلامت تنظیم شده‌اند.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: کمیته‌های مربوط به بررسی و تعیین این اقلام فعال شده‌اند و هم‌اکنون فرآیندهای مربوط به خرید استراتژیک در حال پیگیری است و از ماه آینده، عملیات خرید و ذخیره‌سازی برای این داروها و تجهیزات خاص آغاز خواهد شد.