فردا انجام میشود:
طرح ملی «پایش آلایندهها و تقلبات مواد غذایی» با حضور وزیر بهداشت و معاون علمی ریاست جمهوری، روز دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ در تهران راهاندازی میشود.
راهاندازی طرح ملی پایش آلایندهها و تقلبات مواد غذایی
13 November 2016 ساعت: 15:11
13 November 2016 ساعت: 15:11
طرح ملی «پایش آلایندهها و تقلبات مواد غذایی» با حضور وزیر بهداشت و معاون علمی ریاست جمهوری، روز دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ در تهران راهاندازی میشود.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، باحضور مسئولان علمی و حوزه سلامت کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فاز تحقیق و توسعه طرح ملی پایش آلایندهها و تقلبات در مواد غذایی راهاندازی میشود.
فاز تحقیقاتی این طرح ملی با همکاری نهادهای تحقیقاتی کشور و با تلاش مرکز تحقیقات سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهرهبرداری میرسد.
فاز تحقیق و توسعه طرح ملی پایش آلایندهها در مواد غذایی روز دوشنبه ۲۴ آبان ماه و با حضور وزیر بهداشت، معاون علمی و فناری رئیسجمهوری، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از اساتید و محققان حوزه بهداشت و درمان آغاز بکار خواهد کرد.
گفتنی است در سال ۱۳۹۲ فاز اول این طرح ملی ۴ساله با مشارکت و حمایت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ریاستجمهوری و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد که طی آن یک بخش تحقیق و توسعه تحت عنوان «مرکز تحقیقات سلامت غذا» در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاسیس شد تا با همکاری سازمان غذا و دارو ضمن تدوین یک برنامه راهبردی جامع و بلند مدت، اقدام لازم برای تحقق کلیه اهداف طرح را عملیاتی سازد.
در این طرح ملی توجه ویژهای به کلیه زیرساختهای نرم افزاری و سختافزاری لازم برای تحقق اهداف همچون استفاده از توان علمی متخصصین کشورمان جهت توسعه روشهای شناسایی آلایندهها، تربیت نیروی متخصص و فنی آشنا به روشهای روز دنیا در مراکز علمی داخل و خارج کشور برای شناسایی آلایندهها و تقلبات، استفاده از ظرفیت همکاریهای بینالمللی جهت انتقال فناوری روشهای شناسایی آلایندهها به کشور، انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک دو و چند جانبه با کشورهای مختلف و تجهیز آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو به دستگاههای غربالگری و پیشرفته شناسایی آلایندهها و تقلبات شده است.
هماکنون این طرح پس از یک برنامه میان مدت، با نصب تجهیزات پیشرفته، فاز تحقیقات در حوزه بررسی آلایندههای مواد غذایی در کشور به بهرهبرداری میرسد.
فاز تحقیقاتی این طرح ملی با همکاری نهادهای تحقیقاتی کشور و با تلاش مرکز تحقیقات سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهرهبرداری میرسد.
فاز تحقیق و توسعه طرح ملی پایش آلایندهها در مواد غذایی روز دوشنبه ۲۴ آبان ماه و با حضور وزیر بهداشت، معاون علمی و فناری رئیسجمهوری، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از اساتید و محققان حوزه بهداشت و درمان آغاز بکار خواهد کرد.
گفتنی است در سال ۱۳۹۲ فاز اول این طرح ملی ۴ساله با مشارکت و حمایت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ریاستجمهوری و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد که طی آن یک بخش تحقیق و توسعه تحت عنوان «مرکز تحقیقات سلامت غذا» در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاسیس شد تا با همکاری سازمان غذا و دارو ضمن تدوین یک برنامه راهبردی جامع و بلند مدت، اقدام لازم برای تحقق کلیه اهداف طرح را عملیاتی سازد.
در این طرح ملی توجه ویژهای به کلیه زیرساختهای نرم افزاری و سختافزاری لازم برای تحقق اهداف همچون استفاده از توان علمی متخصصین کشورمان جهت توسعه روشهای شناسایی آلایندهها، تربیت نیروی متخصص و فنی آشنا به روشهای روز دنیا در مراکز علمی داخل و خارج کشور برای شناسایی آلایندهها و تقلبات، استفاده از ظرفیت همکاریهای بینالمللی جهت انتقال فناوری روشهای شناسایی آلایندهها به کشور، انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک دو و چند جانبه با کشورهای مختلف و تجهیز آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو به دستگاههای غربالگری و پیشرفته شناسایی آلایندهها و تقلبات شده است.
هماکنون این طرح پس از یک برنامه میان مدت، با نصب تجهیزات پیشرفته، فاز تحقیقات در حوزه بررسی آلایندههای مواد غذایی در کشور به بهرهبرداری میرسد.
برچسب ها
راهاندازی طرح ملی پایش آلایندهها و تقلبات مواد غذایی, باحضور وزیر بهداشت و معاون علمی ریاست جمهوری، روز دوشنبه ۲۴ آبان ۹۵ در تهران راهاندازی میشود
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد