براساس توافقنامه بین سازمان FAO و WHO انجام شد:
نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (FAO) و دفتر معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت در محل سازمان دامپزشکی کشور با رئیس سازمان دامپزشکی نشست مشترکی برگزار کردند.
ورود کارشناسان سازمانهای بهداشت جهانی و فائو برای ارزیابی سیستم نظارت بر مواد غذایی به ایران
31 July 2016 ساعت: 16:7
31 July 2016 ساعت: 16:7
نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (FAO) و دفتر معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت در محل سازمان دامپزشکی کشور با رئیس سازمان دامپزشکی نشست مشترکی برگزار کردند.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی، بنابه درخواست وزارت بهداشت یک تیم از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (FAO) جهت انجام هماهنگیهای لازم برای ارزیابی سیستم کنترل مواد غذایی در ایران طی هفته جاری وارد کشور شدند.
ملاقات با مسئولان ارشد و کارشناسان سازمانهای مختلف مرتبط با نظارت بر مواد غذایی در ایران یکی از برنامههای این هیات بود و در همین راستا، این تیم در روز دوشنبه چهارم تیرماه، جلسهای با ریاست سازمان دامپزشکی کشور و مدیران ارشد سازمان برگزار شد.
تیم ارزیابی سازمان بهداشت جهانی در بهمنماه سال گذشته نیز جهت بررسی اولیه از مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاههای مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور بازدید کرده بودند. براساس توافقنامه بین سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) سیستمهای نظارت بر مواد غذایی در کشورهای مختلف بهصورت آزمایشی درحال ارزیابی است و ایران یکی از کشورهایی است که برای این ارزیابی انتخاب شده است.
سیستم مذکور یک سیستم خودارزیابی است و براساس دادههای جمعآوریشده مرتبط با زنجیره غذایی توسط ارگانهای ذیربط انجام میشود. در این سیستم اولویتهای بلند مدت، کوتاه مدت و میان مدت برای هر کشور براساس شرایط موجود تعریف میشود و جنبههای داخلی، اقتصادی و خلاءهای موجود در سیستم بررسی میشود و سیستمهای امتیازبندی خاص خود را براساس معیارهای تعریفشده دارند.
این سیستم ارزیابی، شامل دو قسمت ارزیابی سلامت مواد غذایی و ارزیابی تقلبات غذایی مبتنیبر دستورالعملهای کدکسالیمنتاریوس است. در پایان مرحله ارزیابی، وضعیت موجود و انتظارات مشخص شده و سپس برنامهها براساس این انتظارات، تدوین میشود.
ملاقات با مسئولان ارشد و کارشناسان سازمانهای مختلف مرتبط با نظارت بر مواد غذایی در ایران یکی از برنامههای این هیات بود و در همین راستا، این تیم در روز دوشنبه چهارم تیرماه، جلسهای با ریاست سازمان دامپزشکی کشور و مدیران ارشد سازمان برگزار شد.
تیم ارزیابی سازمان بهداشت جهانی در بهمنماه سال گذشته نیز جهت بررسی اولیه از مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاههای مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور بازدید کرده بودند. براساس توافقنامه بین سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) سیستمهای نظارت بر مواد غذایی در کشورهای مختلف بهصورت آزمایشی درحال ارزیابی است و ایران یکی از کشورهایی است که برای این ارزیابی انتخاب شده است.
سیستم مذکور یک سیستم خودارزیابی است و براساس دادههای جمعآوریشده مرتبط با زنجیره غذایی توسط ارگانهای ذیربط انجام میشود. در این سیستم اولویتهای بلند مدت، کوتاه مدت و میان مدت برای هر کشور براساس شرایط موجود تعریف میشود و جنبههای داخلی، اقتصادی و خلاءهای موجود در سیستم بررسی میشود و سیستمهای امتیازبندی خاص خود را براساس معیارهای تعریفشده دارند.
این سیستم ارزیابی، شامل دو قسمت ارزیابی سلامت مواد غذایی و ارزیابی تقلبات غذایی مبتنیبر دستورالعملهای کدکسالیمنتاریوس است. در پایان مرحله ارزیابی، وضعیت موجود و انتظارات مشخص شده و سپس برنامهها براساس این انتظارات، تدوین میشود.
برچسب ها
ورود کارشناسان سازمانهای بهداشت جهانی و فائو برای ارزیابی سیستم نظارت بر مواد غذایی به ایران, توافقنامه بین سازمان FAO و WHO
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد