آقاجانی تشریح کرد:
نحوه پذیرش مادران معتاد و کارتن‌خوابی در بیمارستان‌ها
11 July 2016 ساعت: 17:7



معاون درمان وزیر بهداشت با ارائه توضیحاتی درباره چگونگی برخورد بیمارستان‌ها با مادران معتاد و کارتن‌خوابی که برای زایمان به این مراکز مراجعه می‌کنند، گفت: «در چنین مباحثی هرگاه بیمارستانی به مانعی برخورد کند، از مراجع قضایی برای حل موضوع کمک گرفته می‌شود.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، محمد آقاجانی درباره چگونگی پذیرش و درمان مادران معتاد و کارتن‌خواب که برای زایمان به بیمارستان‌های حاشیه‌ شهرها مراجعه می‌کنند، با تاکید بر اینکه ما هیچ‌ کس را از درب بیمارستان برنمی‌گردانیم، گفت: «چراکه بیمارستان‌های دولتی ملجاء و پناه مردم و بیماران هستند. حال همه افراد جامعه حتی کسانی که بی‌سرپرست بوده، تحت پوشش بیمه قرار نداشته و پول هم ندارند می‌توانند برای درمان به بیمارستان‌های وزارت بهداشت مراجعه کنند. بنابراین بیمارستان‌های ما پناه همه بیماران هستند.»
آقاجانی با بیان اینکه البته با اجرای بیمه همگانی که در قالب طرح تحول سلامت انجام شد، مشکلات در این زمینه کمتر شده است، افزود: «این درحالی است که متاسفانه هنوز افرادی هستند که فاقد هویت بوده و در عین حال از نظر بیمه هم دچار مشکل هستند.» وی درباره مادران کارتن‌خوابی که برای زایمان به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، اظهار کرد: «باید اعلام کنم که در زمینه مادران کارتن‌خوابی که در بیمارستان زایمان می‌کنند، روال قانونی خاص وجود دارد. یعنی اگر هویت نوزاد از نظر قانونی مشکل داشته باشد، این محاکم قضایی هستند که در این زمینه تعیین تکلیف می‌کنند و ما از این نظر تابع نظر پزشکی قانونی هستیم.»
وی در پاسخ به اینکه این موضوع در برخی بیمارستان‌های حاشیه‌ای شهرهایی چون تهران دیده می‌شود و بیمارستان‌ها بعضا با مشکلات متعددی در این باره مواجه هستند، گفت: «در این زمینه هرگاه که بیمارستانی به مانعی برخورد می‌کند، از مراجع قضایی برای حل موضوع کمک می‌گیریم. چراکه حل این مشکل وظیفه وزارت بهداشت نیست، بلکه این بحث، موضوعی قضایی است. بنابراین تاکید می‌کنم که هرگاه بیمارستانی، از نظر شناسایی هویت افراد و تعلق فرزند به مادری دچار ابهام شود، از مراجع قضایی کمک می‌گیرد.»
معاون درمان وزیر بهداشت در ادامه صحبت‌هایش درباره هتلینگ بیمارستان‌های حاشیه‌ای و چگونگی توزیع منابع هتلینگ در میان بیمارستان‌ها، گفت: «در این زمینه پولی که وزارت بهداشت از بابت هتلینگ به بیمارستان‌ها پرداخت می‌کند، براساس درجه عدم توسعه‌یافتگی آنها است. یعنی هرچقدر بیمارستانی از حیث هتلینگ وامکانات هتلینگ عقب‌تر باشند، ما مبالغ بیشتری را برای هتلینگ آن بیمارستان پرداخت می‌کینم. چراکه در این صورت عدالت محقق می‌شود.»
آقاجانی ادامه داد: «به این ترتیب بیمارستان‌های مناطق محروم، منابع بیشتری را برای هتلینگ دریافت می‌کنند. همچنین بیمارستان‌هایی که از نظر کیفیت و ساخت قدمت بیشتری دارند، از سهم بیشتری در منابع هتلینگ برخوردار می‌شوند؛ چراکه به این شکل می‌توانیم عدالت را میان بیمارستان‌ها ایجاد کنیم.»
معاون درمان وزیر بهداشت گفت: «درحال حاضر به‌طور کلی بیش از دو میلیون متر مربع بازسازی در بیمارستان‌ها انجام دادیم و نزدیک به ۴۰هزار تخت هم در کل کشور بازسازی کرده‌ایم. براین اساس اولویت ما در این زمینه ابتدا مناطق محروم و بعد مناطق حاشیه‌ای و بیمارستان‌هایی است که از نظر قدمت، قدیمی‌تر هستند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد