رستمیان مطرح کرد:
ضرورت کددار کردن محصولات کشاورزی برای جلوگیری از عرضه محصولات آلوده
3 May 2016 ساعت: 17:5



نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، بر ضرورت نظارت وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و بهداشت بر سلامت محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: «کددار کردن و بسته‌بندی محصولات کشاورزی در جلوگیری از عرضه محصولات آلوده موثر است.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خانه ملت، عبدالرحمان رستمیان در واکنش به اظهارات معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت مبنی بر اینکه دلیل شیوع بیماری وبا در کشور آلودگی سبزیجات و صیفی‌جاتی است که با فاضلاب آبیاری می‌شوند، تصریح کرد: «از آنجایی که این موضوع با سلامت شهروندان سروکار دارد بهتر است وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت جدی به این موضوع ورود و متخلفان را به دستگاه قضا معرفی کنند.»
نماینده مردم دامغان در مجلس، آبیاری سبزی و صیفی‌جات با فاضلاب را تهدیدی برای سلامت شهروندان خواند و یادآور شد: «اگرچه به دفعات شاهد طرح این موضوع از سوی مسئولان پایتخت و شهرستان‌ها بوده‌ایم و حتی برای رفع این معضل اقداماتی نیز از طرف آنها صورت گرفت ولی متاسفانه درپی برخوردهای مقطعی، سودجویان از غفلت آنها استفاده کرده و اقدام به آبیاری سبزی و صیفی‌جات با آب فاضلاب می کنند.»
رستمیان ادامه داد: «لازم است مسئولان هرچه سریع‌تر جلوی منفعت طلبی عده‌ای که به خاطر سودجویی با سلامت مردم بازی می‌کنند را بگیرند و به صورت جدی و قاطع با آنها برخورد کنند.» وی با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از شیوع انواع بیماری‌ها در کشور باید صنوف توزیعی میوه و سبزی محصولات خود را از مزارع سالم تهیه کنند، تصریح کرد: «بدون شک تایید سلامت تولیدات و محصولات کشاورزی برعهده وزارت بهداشت است که باید در این حوزه به صورت جدی ورود و نظارت بیشتری بر سلامت آنها داشته باشد.»
رستمیان آبیاری سبزیجات با فاضلاب را تهدیدی برای سلامت شهروندان خواند و گفت: «برای جلوگیری از بروز چنین تخلفاتی، وزارتخانه‌های جهادکشاورزی و بهداشت باید نظارت موثری در سطح تولید وعرضه بر سلامت محصولات کشاورزی داشته باشند؛ البته کددار کردن و بسته بندی محصولات کشاورزی در جلوگیری از بروز تخلفات موثر است.»
نماینده مردم دامغان در مجلس با بیان اینکه طی نکردن مراحل لازم برای تصفیه آب شرایط زیست محیطی نامناسبی را برای محصولات کشاورزی فراهم آورده است، تصریح کرد: «شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های واگیر باید توصیه‌های بهداشتی را درباره نحوه شست‌وشوی سبزی و میوه به کار برند تا آلودگی آنها رفع و احتمال ابتلا به بیماری های واگیر کاهش یابد.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد