رستمیان خبر داد:
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه در برخی محصولات غذایی میزان سموم بیش از حد استاندارد است، از تکلیف مجلس برای معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برای سنجش میزان سموم در میوهها و سبزیجات خبر داد.
مکلف شدن معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برای سنجش میزان سموم میوهها و سبزیجات
12 January 2016 ساعت: 14:1
12 January 2016 ساعت: 14:1
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه در برخی محصولات غذایی میزان سموم بیش از حد استاندارد است، از تکلیف مجلس برای معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برای سنجش میزان سموم در میوهها و سبزیجات خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خانه ملت، عبدالرحمان رستمیان در تشریح دستورکار جلسه دیروز کمیسیون بهداشت مجلس، از حضور مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری خبر داد و گفت: «در این جلسه که موضوعاتی درباره توسعه زیست فناوری محصولات کشاورزی بهجای استفاده از کودهای شیمایی موضوعاتی مطرح شد مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری پیشنهاداتی ارائه کردند تا موارد قانونی برنامه پنجم توسعه درخصوص استانداردسازی سموم به همراه تاکید بر استفاده از کودهای فناوری در برنامه ششم توسعه و بودجه سال 95 لحاظ شود.»
رستمیان افزود: «بیتوجهی به سلامت مواد غذایی قطعا منجر به شیوع بیماریهایی خواهد شد که عوارض بسیاری را درپی خواهد داشت، از این جهت توسعه زیست فناوری محصولات کشاورزی بهجای استفاده از کودهای شیمایی باید موردنظر واقع شود.»
نماینده مردم دامغان در مجلس تصریح کرد: «با توسعه زیست فناوری محصولات کشاورزی، کیفیت محصولات غذایی افزایش یافته و در کل منجر به کاهش هزینههای تولید محصولات کشاورزی میشود.»
وی افزود: «طبق گزارشهای مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، در برخی محصولات غذایی میزان سموم بیشتر از حد استاندارد بوده البته این موضوع در مناطق مختلف کشور متفاوت است.»
رستمیان با انتقاد از واردات زیاد محصولات غذایی، گفت: «در این خصوص تراز واردات منفی است، در حقیقت بهجای واردات محصولات باید به واردات نهال پرداخته شود، در واقع واردات مواد پایهای تاثیر بهتری میتواند داشته باشد هرچند در آینده باید از واردات نهال هم برای ارتقا تولیدات داخلی جلوگیری شود.»
وی با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت نیز میتواند کمک بگیرد، تاکید کرد: «محصولات زیست فناوری باید جایگزین کودهای شیمیایی شود چراکه این اقدام موجب سالم سازی محصولات غذایی و کاهش هزینهها شود.»
رستمیان افزود: «بیتوجهی به سلامت مواد غذایی قطعا منجر به شیوع بیماریهایی خواهد شد که عوارض بسیاری را درپی خواهد داشت، از این جهت توسعه زیست فناوری محصولات کشاورزی بهجای استفاده از کودهای شیمایی باید موردنظر واقع شود.»
نماینده مردم دامغان در مجلس تصریح کرد: «با توسعه زیست فناوری محصولات کشاورزی، کیفیت محصولات غذایی افزایش یافته و در کل منجر به کاهش هزینههای تولید محصولات کشاورزی میشود.»
وی افزود: «طبق گزارشهای مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، در برخی محصولات غذایی میزان سموم بیشتر از حد استاندارد بوده البته این موضوع در مناطق مختلف کشور متفاوت است.»
رستمیان با انتقاد از واردات زیاد محصولات غذایی، گفت: «در این خصوص تراز واردات منفی است، در حقیقت بهجای واردات محصولات باید به واردات نهال پرداخته شود، در واقع واردات مواد پایهای تاثیر بهتری میتواند داشته باشد هرچند در آینده باید از واردات نهال هم برای ارتقا تولیدات داخلی جلوگیری شود.»
وی با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت نیز میتواند کمک بگیرد، تاکید کرد: «محصولات زیست فناوری باید جایگزین کودهای شیمیایی شود چراکه این اقدام موجب سالم سازی محصولات غذایی و کاهش هزینهها شود.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد