برخورد گشت تعزیرات با رستوران‌داران متخلف در غرب تهران
وضعیت اسفناک رستوران‌های حومه شهر
30 March 2016 ساعت: 08:3



گشت‌های تعزیرات حکومتی استان تهران دو رستوران را در منطقه کن و سولقان بازرسی کردند.
به گزارش «سپیدآنلاین» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، در بازرسی اول در رستورانی واقع در کن ده‌ها کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شد. در این رستوران بیشتر مواد غذایی عرضه شده با قیمت غیرمتعارف به مشتریان عرضه و گران فروخته می‌شد. وضع بهداشت به قدری نامناسب بود که حتی قسمت شستشوی ظروف و نگهداری بخشی از مواد گوشتی در مکانی بود که کارگران هم به خواب و استراحت می‌پرداختند. قاضی گشت تعزیرات، صاحب رستوران را به 11 میلیون تومان جریمه نقدی و اصلاح شرایط نامناسب بهداشتی محکوم کرد.
همچنین گشت تعزیرات زمان ورود به رستورانی در منطقه سولقان با درب بسته آن هم در زمان ظهر و وقت اصلی فروش ناهار مواجه شدند که در نهایت با حضور طولانی مدت گشت پس از یک ساعت صاحب رستوران مجبور به بازگشایی درب آن شد درحالی‌که وی عنوان می‌کرد در این زمان در مراسم ختم بوده است. این درحالی است که کارگران رستوران اجازه ورود به مشتریان را هم به علت مشاهده گشت تعزیرات نمی‌دادند .در این بازرسی هم حجم زیادی از مواد غذایی فاسد شدنی از جمله گوشت، مرغ فریز شده و آبگوشت غیربهداشتی کشف و در حضور کارشناس اداره بهداشت و کارشناس دامپزشکی معدوم شد. به علت حجم تخلفات بالا در این رستوران، پرونده برای رسیدگی و رای نهایی به هیئت رسیدگی متشکل از قاضی تعزیرات، ‌بازرس اتحادیه اصناف و بازرس وزارت صنعت‌، معدن و تجارت ارجاع شد.
مسئول جشن‌های مشترک تعزیرات استان تهران گفت: «بیش از 80 درصد رستوران‌های حومه شهر تهران به صورت غیربهداشتی اداره می‌شوند.» شهرآبادی در حاشیه بازرسی از رستوران‌های غرب تهران افزود: «متاسفانه ما در این‌باره با وضع اسفباری مواجهیم و با اینکه در رسانه‌ها از جمله رسانه ملی بارها به این موضوع هشدار داده‌ایم، همچنان این وضع ادامه دارد.» شهرابادی با بیان اینکه در زمینه جرائم تخلفات بهداشتی که سلامت مردم را هدف قرار داده است‌، خلاء قانونی داریم‌، گفت: «تجربه بازرسی‌ها و جرائم رستوران‌های متخلف نشان داده است که این جرائم بازدارنده نیست و قانون باید در این باره مورد تجدید نظر قرار گیرد.» وی تاکید کرد: «به نظر می‌رسد ما در بهداشت رستوران‌های حومه تهران شاهد «مرگ خاموش» هستیم چرا که این وضعیت به شدت سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد و جرائم فعلی که قانون برای متخلفان قرار داده است‌، کافی نیست و رستوران‌داران متخلف با هدف سودهای سرشار، سلامت مردم را نیز زیر پا می‌گذارند.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد