سازمان دامپزشکی اعلام کرد:
درپی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، مدیرکل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغهای شناسنامهدار بخرند تا نسبت به سلامت آن مطمئن باشند.
تکذیب استفاده از جیوه در گوشت مرغ
9 March 2016 ساعت: 15:3
9 March 2016 ساعت: 15:3
درپی انتشار برخی خبرها مبنی بر استفاده از جیوه در گوشت مرغ، مدیرکل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد که مردم مرغهای شناسنامهدار بخرند تا نسبت به سلامت آن مطمئن باشند.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، طی روزهای اخیر خبرهایی مبنیبر استفاده از جیوه در جیره غذایی مرغ در برخی از مرغداریها و پلمب این واحدها منتشر شد و مردم نیز به نخریدن گوشت مرغ توصیه شدند که عباس عباسی، مدیرکل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور این موضوع را از اساس تکذیب کرد و گفت: «استفاده از جیوه به هیچ عنوان در تولید گوشت مرغ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد، چراکه این محصول کیلویی ۶۰۰ هزار تومان است و اگر به عنوان مثال یک مرغ بخواهد ۱۰گرم از آن را در دوره پرورش استفاده کند باید ۶۰۰۰ تومان گرانتر فروخته شود، درحالی که گوشت مرغ درحال حاضر در بازار مصرف کمتر از این قیمت فروخته میشود.»
عباسی افزود: «مردم برای اطمینان از سلامت گوشت مرغ مصرفی خود از مرغهای بستهبندی شده گرم یا منجمد شده شناسنامهدار استفاده کنند و برای حصول اطمینان بیشتر میتوانند کد ردیابی درج شده روی بستهبندیهای گوشت مرغ را به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ پیامک کنند یا اینکه درصورت شکایت یا پیشنهاد یا انتقاد میتوانند با سامانه ملی ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند و از راهنمایی کارشناسان سازمان دامپزشکی استفاده کنند.»
عباسی افزود: «مردم برای اطمینان از سلامت گوشت مرغ مصرفی خود از مرغهای بستهبندی شده گرم یا منجمد شده شناسنامهدار استفاده کنند و برای حصول اطمینان بیشتر میتوانند کد ردیابی درج شده روی بستهبندیهای گوشت مرغ را به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ پیامک کنند یا اینکه درصورت شکایت یا پیشنهاد یا انتقاد میتوانند با سامانه ملی ۱۵۱۲ تماس حاصل کنند و از راهنمایی کارشناسان سازمان دامپزشکی استفاده کنند.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد