رئیس سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد:
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر صحت و سلامت تولیدات خمیرمرغ، گفت: «البته درخصوص معیارهای میکروبی و شیمیایی خمیرمرغ بین سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اختلافنظر وجود دارد که در آینده نزدیک رفع میشود.»
معیارهای میکروبی و شیمیایی خمیرمرغ محل اختلاف دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد است
18 December 2015 ساعت: 16:12
18 December 2015 ساعت: 16:12
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر صحت و سلامت تولیدات خمیرمرغ، گفت: «البته درخصوص معیارهای میکروبی و شیمیایی خمیرمرغ بین سازمان دامپزشکی، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد اختلافنظر وجود دارد که در آینده نزدیک رفع میشود.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خانه ملت، مهدی خلج درخصوص نگرانی های موجود درباره کیفیت خمیرمرغ مصرفی برای تولید سوسیس و کالباس، گفت: «درهمه دنیا اعم از کشورهای اروپای غربی و آمریکای شمالی خمیرمرغ بهعنوان محصولی بهداشتی تعریف شده و لذا مصرف میشود، بنابراین در کشور ما نیز خمیرمرغ از مرغ پایان دوره، پس از اتمام دوران رشد در کشتارگاههای صنعتی گوشت طیور تحت نظارت کارشناسان بهداشتی سازمان دامپزشکی، استحصال و پس از خارج کردن امحاء و احشای آن، تهیه، تولید و بستهبندی میشود.»
خلج با یادآوری اینکه خمیرمرغ برای مصرف انسانی مناسب است، تصریح کرد: «درخصوص این فرآورده گوشتی وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی برای تبدیل به خمیرمرغ به توافق رسیدهاند، اما درخصوص آیین کار و برخی معیارهای میکروبی و شیمیایی اختلاف نظر وجود دارد که در جلسات آتی، موردنظر قرار خواهد گرفت.»
خلج تاکید کرد: «مصوبات و اقدامات سازمان دامپزشکی براساس معیارهای جهانی علمی و مرتبط با آنها است. لذا آنچه اعلام میشود دارای پایه اصولی و بهداشتی است و خمیر مرغ که بخشی از تولیدات و محصولات طیور است باید مورد استفاده قرار گیرد.»
وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی به لحاظ قانونی موظف به تشخیص اصول بهداشتی خمیرمرغ است، گفت: «این سازمان بهدنبال ایجاد تفاهم و حل مشکلات مردم است. البته در این مدت و تا سررسید تفاهم نهایی، تولیدات خمیرمرغ برای فرآوردههایی چون سوسیس و کالباس استفاده میشود و کار متوقف نشده ولی چون حجم تولید بیش از اسکلتمرغ گوشتگیری شده است لذا خمیرمرغ راه میانبری است که استفاده را تسهیل و تسریع میکند.»
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: «اینکه گفته میشود از گوشتهای فاسد و یا حیوانات غیرمجاز در سوسیس و کالباس استفاده میشود تنها یک بحث انحرافی است چراکه از گوشت حیواناتی که خارج از اصول علمی و تحت نظارت است، استفاده نمیشود.»
خلج با یادآوری اینکه خمیرمرغ برای مصرف انسانی مناسب است، تصریح کرد: «درخصوص این فرآورده گوشتی وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی برای تبدیل به خمیرمرغ به توافق رسیدهاند، اما درخصوص آیین کار و برخی معیارهای میکروبی و شیمیایی اختلاف نظر وجود دارد که در جلسات آتی، موردنظر قرار خواهد گرفت.»
خلج تاکید کرد: «مصوبات و اقدامات سازمان دامپزشکی براساس معیارهای جهانی علمی و مرتبط با آنها است. لذا آنچه اعلام میشود دارای پایه اصولی و بهداشتی است و خمیر مرغ که بخشی از تولیدات و محصولات طیور است باید مورد استفاده قرار گیرد.»
وی با بیان اینکه سازمان دامپزشکی به لحاظ قانونی موظف به تشخیص اصول بهداشتی خمیرمرغ است، گفت: «این سازمان بهدنبال ایجاد تفاهم و حل مشکلات مردم است. البته در این مدت و تا سررسید تفاهم نهایی، تولیدات خمیرمرغ برای فرآوردههایی چون سوسیس و کالباس استفاده میشود و کار متوقف نشده ولی چون حجم تولید بیش از اسکلتمرغ گوشتگیری شده است لذا خمیرمرغ راه میانبری است که استفاده را تسهیل و تسریع میکند.»
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: «اینکه گفته میشود از گوشتهای فاسد و یا حیوانات غیرمجاز در سوسیس و کالباس استفاده میشود تنها یک بحث انحرافی است چراکه از گوشت حیواناتی که خارج از اصول علمی و تحت نظارت است، استفاده نمیشود.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد