در دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفت:
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طراحی و ساخت کپسول گیاهی تقویت کننده دستگاه گوارش در یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در این مرکز خبر داد.
تولید داروی گیاهی تقویتکننده دستگاه گوارش
8 March 2017 ساعت: 15:3
8 March 2017 ساعت: 15:3
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طراحی و ساخت کپسول گیاهی تقویت کننده دستگاه گوارش در یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در این مرکز خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، بیژن ملائکه در این رابطه گفت: کپسول گیاهی پیپرجین جهت تقویت دستگاه گوارش، کمک به هضم و متابولیسم مناسب مواد غذایی، تسکین دردهای گوارشی و درمان سوءهاضمه برای نخستین بار توسط شرکت دانش بنیان "کیمیا فرآور بوعلی" مستقر در مرکز رشد فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: در فرمولاسیون این فرآورده از عصاره گیاهان Black pepper، Long pepper و Ginger استفاده گردیده است. ملائکه با اشاره به اینکه ترکیب اصلی موجود در فلفل سیاه و دارفلفل ماده شیمیایی به نام Piperine است گفت: این ترکیب بر فعالیتهای متابولیکی در بدن تاثیر میگذارد.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مطالعات فارماکولوژیک نشان دادهاند که پیپرین مولد حرارت بوده، فراهمی زیستی مواد مغذی و داروهای تجویز شده همراه با آن افزایش یافته و سبب افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش موکوس میشود. وی تصریح کرد: Gingerol و Shogaol، اجزاء اصلی و فعال در زنجبیل، سبب سرکوب انقباضات معده شده، ترشحات معده را کاهش داده و سبب کاهش استفراغ می شود.
ملائکه خاطرنشان کرد: ترکیب گیاهی فلفل سیاه، دارفلفل و زنجبیل به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کرده و همچنین سبب پاکسازی طبیعی بدن میگردد. ملائکه در پایان افزود: مطالعات متعدد نشان داده است که این فرآورده با ترشح آنزیم لیپاز سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش گردیده و در زمانهایی که هضم به کندی صورت میگیرد و هنگام صرف وعده غذایی سنگین، سیستم گوارشی را تحریک میکند. همچنین این دارو سبب آزادسازی انرژی شده و به جذب سایر مواد مغذی کمک نموده و همچنین ضد نفخ و برطرفکننده ناراحتیهای دستگاه گوارش است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: در فرمولاسیون این فرآورده از عصاره گیاهان Black pepper، Long pepper و Ginger استفاده گردیده است. ملائکه با اشاره به اینکه ترکیب اصلی موجود در فلفل سیاه و دارفلفل ماده شیمیایی به نام Piperine است گفت: این ترکیب بر فعالیتهای متابولیکی در بدن تاثیر میگذارد.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مطالعات فارماکولوژیک نشان دادهاند که پیپرین مولد حرارت بوده، فراهمی زیستی مواد مغذی و داروهای تجویز شده همراه با آن افزایش یافته و سبب افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش موکوس میشود. وی تصریح کرد: Gingerol و Shogaol، اجزاء اصلی و فعال در زنجبیل، سبب سرکوب انقباضات معده شده، ترشحات معده را کاهش داده و سبب کاهش استفراغ می شود.
ملائکه خاطرنشان کرد: ترکیب گیاهی فلفل سیاه، دارفلفل و زنجبیل به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کرده و همچنین سبب پاکسازی طبیعی بدن میگردد. ملائکه در پایان افزود: مطالعات متعدد نشان داده است که این فرآورده با ترشح آنزیم لیپاز سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش گردیده و در زمانهایی که هضم به کندی صورت میگیرد و هنگام صرف وعده غذایی سنگین، سیستم گوارشی را تحریک میکند. همچنین این دارو سبب آزادسازی انرژی شده و به جذب سایر مواد مغذی کمک نموده و همچنین ضد نفخ و برطرفکننده ناراحتیهای دستگاه گوارش است.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد