معاون وزیر بهداشت خبر داد:
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند تا 15فروردین در سراسر کشور اجرا میشود.
اجرای طرح سلامت نوروزی از اول اسفند تا 15فروردین
14 February 2017 ساعت: 16:2
14 February 2017 ساعت: 16:2
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند تا 15فروردین در سراسر کشور اجرا میشود.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، علیاکبر سیاری با اشاره به نزدیک شدن سال جدید و ایام تعطیلات نوروزی و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی، افزود: در این مدت به دلیل افزایش میزان مسافرت ها، نظارت بر این گونه مراکز و اماکن واجب و ضروری است.
معاون بهداشت تاکید کرد: به همین منظور در راستای ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان و ارتقای بهداشت مواد غذایی در سطح عرضه، لازم است برنامهریزی لازم برای اجرای هرچه بهتر «برنامه سلامت نوروزی» از سوی دانشگاههای علوم پزشکی کشور صورت گیرد.
سیاری با تاکید بر اینکه بازرسیهای بهداشت محیطی برای اولین بار در این ایام با تجهیزات سیار صورت پذیرد، افزود: این برنامه از اول اسفند تا پایان روز 15 فروردین ماه سال 96 با حداکثر بهرهگیری از امکانات و تجهیزات دانشگاههای علوم پزشکی اجرا شود و مرحله اول مانور تیم های عملیاتی بهداشت محیط نیز یکشنبه 15 اسفند برگزار میشود.
وی به حضور فعال بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط با لباس یکسان و تجهیزات پورتابل( سیار) بازرسی در طی مانور و زمان اجرای برنامه اشاره کرد و گفت: بازرسان در قالب تیم های عملیاتی و نظارتی و کشیک از ساعت 8 صبح تا 10 شب در تمام ایام به ویژه روزهای تعطیل حضور خواهند داشت و با توجه به وضعیت مکانی و زمانی پایان ساعت کاری برنامه به 8 شب تا 12 شب قابل تغییر است. سیاری از برگزاری مانور تیم های عملیاتی بهداشت محیط در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و افزود: این مانور در دو مرحله انجام میشود که مرحله اول آن یکشنبه 15 اسفند ساعت9:30 برگزار میشود.
وی با تاکید بر رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه 190 و رسیدگی به شکایات تلفنی یا حضوری در موضوعات مرتبط با برنامه تاکید کرد و افزود: نظارت بر تهیه و توزیع شیرینی سنتی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی از جمله استفاده از رنگ های طبیعی دارای مجوز قانونی و خامه پاستوریزه، تخممرغ نشاندار ترجیحاً' تخممرغ مایع پاستوریزه، شیر استریلیزه یا پاستوریزه و جعبههای شیرینی بهداشتی از دیگر اقدامات بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین یکی از اقدامات کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی را توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه غذا و به خصوص شیرینی در قنادیها با کمک دستگاههای سنجش همراه (TPM) ، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیهشده تبلور مجدد یددار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و توجه ویژه به میزان نمک مصرفی و نوع آن و عدم استفاده از افزودنیهای غیر مجاز و اولویت رعایت بهداشت فردی و تجهیزاتی در نانوایی ها بیان کرد.
سیاری تاکید کرد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف در بستهبندی غذا، از ظروف یکبار مصرف مناسب ترجیحاً ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی یا آلومینیومی استفاده شود و توجه ویژه به ساماندهی عرضه محصولات دخانی و ممنوعیت استعمال و تبلیغات دخانیات در اماکن عمومی صورت گیرد.
معاون بهداشت تاکید کرد: به همین منظور در راستای ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان و ارتقای بهداشت مواد غذایی در سطح عرضه، لازم است برنامهریزی لازم برای اجرای هرچه بهتر «برنامه سلامت نوروزی» از سوی دانشگاههای علوم پزشکی کشور صورت گیرد.
سیاری با تاکید بر اینکه بازرسیهای بهداشت محیطی برای اولین بار در این ایام با تجهیزات سیار صورت پذیرد، افزود: این برنامه از اول اسفند تا پایان روز 15 فروردین ماه سال 96 با حداکثر بهرهگیری از امکانات و تجهیزات دانشگاههای علوم پزشکی اجرا شود و مرحله اول مانور تیم های عملیاتی بهداشت محیط نیز یکشنبه 15 اسفند برگزار میشود.
وی به حضور فعال بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط با لباس یکسان و تجهیزات پورتابل( سیار) بازرسی در طی مانور و زمان اجرای برنامه اشاره کرد و گفت: بازرسان در قالب تیم های عملیاتی و نظارتی و کشیک از ساعت 8 صبح تا 10 شب در تمام ایام به ویژه روزهای تعطیل حضور خواهند داشت و با توجه به وضعیت مکانی و زمانی پایان ساعت کاری برنامه به 8 شب تا 12 شب قابل تغییر است. سیاری از برگزاری مانور تیم های عملیاتی بهداشت محیط در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و افزود: این مانور در دو مرحله انجام میشود که مرحله اول آن یکشنبه 15 اسفند ساعت9:30 برگزار میشود.
وی با تاکید بر رسیدگی به شکایات مردمی ثبت شده در سامانه 190 و رسیدگی به شکایات تلفنی یا حضوری در موضوعات مرتبط با برنامه تاکید کرد و افزود: نظارت بر تهیه و توزیع شیرینی سنتی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی از جمله استفاده از رنگ های طبیعی دارای مجوز قانونی و خامه پاستوریزه، تخممرغ نشاندار ترجیحاً' تخممرغ مایع پاستوریزه، شیر استریلیزه یا پاستوریزه و جعبههای شیرینی بهداشتی از دیگر اقدامات بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت همچنین یکی از اقدامات کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی را توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه غذا و به خصوص شیرینی در قنادیها با کمک دستگاههای سنجش همراه (TPM) ، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیهشده تبلور مجدد یددار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و توجه ویژه به میزان نمک مصرفی و نوع آن و عدم استفاده از افزودنیهای غیر مجاز و اولویت رعایت بهداشت فردی و تجهیزاتی در نانوایی ها بیان کرد.
سیاری تاکید کرد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف در بستهبندی غذا، از ظروف یکبار مصرف مناسب ترجیحاً ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی یا آلومینیومی استفاده شود و توجه ویژه به ساماندهی عرضه محصولات دخانی و ممنوعیت استعمال و تبلیغات دخانیات در اماکن عمومی صورت گیرد.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد