رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
نگران سلامت "نگه‌دارنده‌ها" در محصولات غذایی نباشید
24 January 2017 ساعت: 13:1



رئیس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به اظهاراتی مبنی‌بر آسیب‌رسان بودن مواد نگهدارنده موجود در محصولات غذایی ازجمله کنسروها پاسخ داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، زهرا عبداللهی با تاکید بر اینکه مردم نگران آسیب رساندن مواد نگهدارنده موجود در محصولات غذایی نباشند، اظهار کرد: مواد نگهدارنده به منظور ماندگاری مواد غذایی و همچنین برخورداری این محصولات از کیفیتی مناسب به کار می‌رود. برای استفاده از آن نیز استانداردهای خاصی تعریف شده‌است.
وی افزود: در این استاندارد، میزان مواد نگهدارنده و نوع آن نیز مشخص شده‌است. اگر افزودن این مواد در حد استاندارد باشد، مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ چرا که برای ماندگاری محصول لازم است. ولی اگر بیشتر از مقدار توصیه شده باشد، مانند هر محصو ل دیگری مشکل ایجاد می‌کند.
رئیس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ادامه بیان کرد: سازمان ملی استاندارد میزان مجاز اضافه کردن این مواد را برای هریک از محصولات غذایی تعریف کرده‌ است و صنایع نیز موظف به رعایت آن هستند.
به گفته عبداللهی، بازرسان سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو، محصولا ت غذایی را به صورت تصادفی از بازار انتخاب می‌کنند و برای بررسی میزان مواد نگهدارنده موجود در آن و همچنین مطابقت با استانداردهای تعریف شده، به آزمایشگاه می‌فرستند.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد