رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد:
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بهطور میانگین۷۰درصد صنایع غذایی کشور کار برچسبگذاری محصولاتشان را انجام دادهاند، گفت: «در عین حال معتقدم سایر صنایع نیز این کار را انجام میدهند، چراکه به نفعشان است.»
نصب چراغ راهنما بر روی ۷۰درصد محصولات غذایی
13 December 2016 ساعت: 18:12
13 December 2016 ساعت: 18:12
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بهطور میانگین۷۰درصد صنایع غذایی کشور کار برچسبگذاری محصولاتشان را انجام دادهاند، گفت: «در عین حال معتقدم سایر صنایع نیز این کار را انجام میدهند، چراکه به نفعشان است.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، رسول دیناروند درباره ضربالاجلی که برای برچسبگذاری محصولات غذایی لحاظ شده و قرار بود تا شهریورماه تمام صنایع غذایی کشور این برچسبگذاری را انجام دهند، گفت: «البته تا به امروز همه صنایع کار برچسبگذاری را انجام ندادهاند و به همین دلیل آنهایی که به این کار اقدام نکردند، کارهایشان برای دریافت پروانه جدید و ورود محصولات جدید به بازار در معاونتهای غذا و دارو گیر کرده و مشکل دارند.»
وی افزود: «البته بهطور کلی تاکنون حدود سهچهارم از صنایع، برچسبگذاری را انجام دادهاند. بهطوری که در برخی استانها وضعیت بسیار مناسب است. بهعنوان مثال در برخی استانها ۹۸درصد از صنایع غذایی محصولاتشان را با برچسبگذاری جدید وارد بازار کردهاند. در عین حال استانهایی هم هستند که ۵۰درصد محصولاتشان برچسبگذاری شده است.»
دیناروند با بیان اینکه بهطور میانگین ۷۰درصد محصولات غذایی در کشور برچسبگذاری شدهاند، ادامه داد: «البته درست است که درحال حاضر باید کار برچسبگذاری به صورت ۱۰۰درصدی انجام میشد، اما واقعیت این است که در این شرایط اقتصادی نامطلوب کشور همین که صنعت این موضوع را پذیرفته و بستهبندیهایش را اصلاح کرده، بسیار خوب است. چراکه انجام این برچسبگذاری هزینه دارد و کار بزرگی است. برهمین اساس از صنعت غذایی کشور تشکر میکنیم. در عین حال معتقدم سایر صنایع نیز این کار را انجام میدهند، چراکه به نفعشان است.»
رئیس سازمان غذا و دارو درباره برنامههای جدیدی که قرار ست در حوزه غذا انجام شود، گفت: «ما در حوزه غذا تصمیمات و سیاستهایی را که برای شرایط موجود کشور و همچنین برای آینده ضروری و مورد نیاز است را گرفتهایم و بحث سلامتمحوری در این حوزه را دنبال میکنیم.»
دیناروند اظهار کرد: «براین اساس سلامتمحوری یعنی کاهش اسیدچرب ترانس، کاهش شکر و نمک و... این برنامهها را پیگیری میکنیم تا در سال۱۴۰۴ به اهدافی که تعییین شده و کاهش بیماریهای غیرواگیر دست یابیم. چرا که برای کاهش بیماریهای غیرواگیر این اقدامات ضروری است. همچنین کاهش آلایندهها، تقلبات و مبارزه با قاچاق در این حوزه ضروری است. بحث ارتقای کیفیت فرآوردهها و غنیسازی برخی از فرآوردهها را هم دنبال میکنیم. بهعنوان مثال میزان ویتامین D در بسیاری از مردم کمتر از حد مطلوب است و بر همین اساس غنیسازی برخی فرآوردهها با ویتامین D امسال آغاز شده است. این اقدامات کارهایی است که آغاز شده و باید نهادینه شده و به اقدامات دائمی و روزمره مردم تبدیل شوند.»
وی افزود: «البته بهطور کلی تاکنون حدود سهچهارم از صنایع، برچسبگذاری را انجام دادهاند. بهطوری که در برخی استانها وضعیت بسیار مناسب است. بهعنوان مثال در برخی استانها ۹۸درصد از صنایع غذایی محصولاتشان را با برچسبگذاری جدید وارد بازار کردهاند. در عین حال استانهایی هم هستند که ۵۰درصد محصولاتشان برچسبگذاری شده است.»
دیناروند با بیان اینکه بهطور میانگین ۷۰درصد محصولات غذایی در کشور برچسبگذاری شدهاند، ادامه داد: «البته درست است که درحال حاضر باید کار برچسبگذاری به صورت ۱۰۰درصدی انجام میشد، اما واقعیت این است که در این شرایط اقتصادی نامطلوب کشور همین که صنعت این موضوع را پذیرفته و بستهبندیهایش را اصلاح کرده، بسیار خوب است. چراکه انجام این برچسبگذاری هزینه دارد و کار بزرگی است. برهمین اساس از صنعت غذایی کشور تشکر میکنیم. در عین حال معتقدم سایر صنایع نیز این کار را انجام میدهند، چراکه به نفعشان است.»
رئیس سازمان غذا و دارو درباره برنامههای جدیدی که قرار ست در حوزه غذا انجام شود، گفت: «ما در حوزه غذا تصمیمات و سیاستهایی را که برای شرایط موجود کشور و همچنین برای آینده ضروری و مورد نیاز است را گرفتهایم و بحث سلامتمحوری در این حوزه را دنبال میکنیم.»
دیناروند اظهار کرد: «براین اساس سلامتمحوری یعنی کاهش اسیدچرب ترانس، کاهش شکر و نمک و... این برنامهها را پیگیری میکنیم تا در سال۱۴۰۴ به اهدافی که تعییین شده و کاهش بیماریهای غیرواگیر دست یابیم. چرا که برای کاهش بیماریهای غیرواگیر این اقدامات ضروری است. همچنین کاهش آلایندهها، تقلبات و مبارزه با قاچاق در این حوزه ضروری است. بحث ارتقای کیفیت فرآوردهها و غنیسازی برخی از فرآوردهها را هم دنبال میکنیم. بهعنوان مثال میزان ویتامین D در بسیاری از مردم کمتر از حد مطلوب است و بر همین اساس غنیسازی برخی فرآوردهها با ویتامین D امسال آغاز شده است. این اقدامات کارهایی است که آغاز شده و باید نهادینه شده و به اقدامات دائمی و روزمره مردم تبدیل شوند.»
برچسب ها
نصب چراغ راهنما بر روی ۷۰درصد محصولات غذایی, رسول دیناروند, رئیس سازمان غذا و دارو, شهریورماه ضربالاجل برچسبگذاری محصولات غذایی
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد