سازمان غذا ودارو اعلام کرد:
تکذیب شایعه سرطان‌زایی محصولات گلخانه‌ای
13 December 2016 ساعت: 15:12



معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو با رد برخی تشویش‌ها درباره سرطان‌زا بودن سموم خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای، گفت: «این محصولات تحت کنترل و نظارت بوده و اخیرا از سموم با دوره ماندگاری کوتاه کمک می‌گیرند که مشکلی در بهداشت عمومی ندارد.»
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایفدونا، سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با رد برخی تشویش‌ها که درباره خیار درختی و گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای مطرح می‌شود که 20 تا 30برابر استاندارد دارای سموم هستند و مصرف این محصول میزان سرطان را در کشور دو برابر کرده است، گفت: «در کشت گلخانه‌ای برای حفظ محصول و مبارزه با آفات از سموم مختلف استفاده می‌شود.»
وی افزود: «این محصولات تحت کنترل و نظارت بوده و اخیرا از سموم با دوره ماندگاری کوتاه کمک می‌گیرند که مشکلی در بهداشت عمومی ندارد.» صباح ادامه داد: «برای رفع شبهات این چنینی در برنامه سال‌جاری سازمان غذا و دارو، کنترل محصول گلخانه ای و رسمی را قراردادیم.»
صباح با بیان اینکه نتایج سال گذشته مشکل خاصی را در ارتباط با باقیمانده سموم نشان نمی‌داد، اضافه کرد: «سازمان غذا و دارو در ارتباط با شناسایی باقیمانده سموم در انواع و اقسام مواد غذایی فرآیند شده، توانمندی خویش را افزایش داده و با استفاده از تجهیزات پیشرفته نسبت به گذشته می‌تواند تعداد سموم بیشتری را بررسی کند.»
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: «مسئولین فنی و معاونت‌های غذا و دارو قبل از ورود محصول به سطح عرضه، کنترل و نظارت دقیق در سموم باقی مانده در محصولات کشاورزی تا رسیدن به سبد غذایی مردم را انجام می‌دهند.»
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد