هند به مقابله با سوءمصرف شربت‌های سرفه کدئین‌دار می‌پردازد
7 November 2015 ساعت: 01:11



یک مقام وزارت دارایی هند گفت دولت این کشور قصد دارد که فشار بر شرکت‌های داروسازی را افزایش دهد تا نظارت بیشتری بر تولیدات شربت‌های سرفه کدئین دار خود انجام دهند، چراکه این نگران است که شرکت‌ها به‌طور کامل دستورالعمل‌های صادرشده در این باره از یک سال پیش را رعایت نکنند.
به گزارش رویترز «هیئت کنترل بین‌المللی مواد مخدر» سوءمصرف داروهای حاوی مواد مخدر و قاچاق آن‌ها را در میان «بزرگ‌ترین چالش‌های مربوط به دارو» در آسیای جنوبی قرار می‌دهد.

کدئین یک ماده مخدر که در داروهای مهارکننده سرفه به کار می‌رود، در معرض سوءمصرف به‌وسیله معتادان، به‌خصوص در کشور همسایه بنگلادش قرار دارد. بنگلادش کدئین را در فهرست داروهای ممنوع قرار داده است، اما این دارو از هند به این کشور قاچاق می‌شود.

مقامات ناظر دارویی هند از سال گذشته به‌طور خصوصی از شرکت‌های دارویی خواسته بودند امکان ردیابی شربت‌های سرفه قاچاق به عمده‌فروشی‌ها را به‌وسیله نیروهای پلیس ساده‌تر کنند. شرکت‌ها در پاسخ به این درخواست، شمار بطری‌ها در یک محموله تولیدی واحد را کاهش دادند،‌ اما در برابر سایر تقاضاها، ازجمله فروختن یک محموله تولیدی به یک خریدار و تغییر دادن روال‌های برچسب‌زنی مقاومت کردند.

راشمی ورما، مقام ارشد وزارت دارایی هند که تخصیص داروهای مخدر را کنترل می‌کند، گفت فروش این دارو «به‌طور غیرمعمولی» در برخی از ایالت‌های هند بالا است و دوباره از شرکت‌ها خواسته خواهد شد تا قواعد جدید را رعایت کنند.

ورما جزئیاتی درباره اقدامات این وزارت برای تضمین پذیرش این درخواست‌ها به‌وسیله شرکت‌های دارویی اعلام نکرد. او گفت دولت قبلاً میزان تخصیص کدئین به شرکت‌ها را کاهش داده و این دارو را از طریق کارخانه‌های دولتی توزیع کرده است.

شرکت‌های دارویی می‌گویند اقدامات کافی برای کنترل سوءمصرف شربت‌های سرفه را انجام داده‌اند. مدیران صنعت دارویی همچنین شکایت دارند که اجرای این اقدامات هزینه‌هایشان را بالا خواهد برد و انبارگردانی را مشکل‌تر خواهد کرد.
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد