معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد؛
توسعه علم و فناوری جهان اسلام باجایزه مصطفی(ص)
18 April 2016 ساعت: 17:4



معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بزرگترین کار خیر در جهان اسلام، توسعه اقتصادی است و این مهم جز با توسعه علمی و فناوری به دست نمی‌‌آید، گفت:‌ «جایزه مصطفی(ص) در آینده در توسعه اقتصادی و در تولید ثروت مردم و ارتقای شرایط زندگی آنان اثر می‌‌گذارد.»
به گزارش سپیدآنلاین، رسول دیناروند با اشاره به فرهنگ دیرینه وقف در کشور اظهار داشت: «فرهنگ وقف در گذشته بسیار جدی‌‌تر بود و افرادی که توانمندی بیشتری در تامین مایحتاج روزانه‌‌شان داشتند در حوزه‌‌های مختلف واقف بودند. امروز موضوع وقف جزئی از فرهنگ اسلامی است که به نظر می‌‌رسد توانایی توسعه بیشتر را دارد.»
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به جایزه مصطفی(ص) و هدف آن در توسعه علم و فناوری جهان اسلام تاکید کرد: «بزرگترین کار خیر در جهان اسلام توسعه اقتصادی است و زیرساخت آن توسعه علمی است. اگر توسعه علمی ما به توسعه اقتصادی بیانجامد و توسعه اقتصادی منجر به اشتغال بیشتر و افزایش درآمد شود، مطمئن باشید گرفتاری‌‌ها کمتر خواهد شد. بنابراین جایزه مصطفی(ص) در دراز مدت در توسعه علم و فناوری نقش خواهد داشت و در توسعه اقتصادی و در تولید ثروت برای مردم و ارتقای شرایط زندگی مردم اثرات خود را به نمایش می‌‌گذارد.»
دیناروند با بیان اینکه وقف در حوزه علم و فناوری مغفول مانده است، افزود: «وقف باید در کشور توسعه بیشتری پیدا کند و در کشور ما به عنوان یک مملکت اسلامی انتظار کار خیر بیشتری از مردم می‌رود.»
عضو هیئت موسس صندوق سرمایه‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) بیان داشت: «با توجه به اهمیت کار خیر و اثرات آن، وقف به توسعه بیشتری نیاز دارد و یکی از حوزه‌‌هایی که می‌‌توان بر روی آن سرمایه‌گذاری موثری داشت، حوزه علم و فناوری است. این نوع کار خیر اگر چه در گذشته بیشتر بود و امروز در مدرسه‌سازی‌‌ها نمایان شده است، اما باید به حوزه پژوهش نیز وارد شود و دانشگاه‌‌ها را تقویت کند تا زیرساخت‌‌های علم و فناوری محکم‌‌تر شود.»
دیناروند به تاثیر بلند مدت وقف علمی اشاره و تصریح کرد: «وقتی به عده‌‌ای نیازمند کمک مالی می‌‌شود، فقط برای مدت کوتاهی اثر خواهد داشت اما زمانی که سرمایه‌گذاری در ساخت یک مدرسه یا انجام تحقیقات علمی صورت می‌پذیرد، تاثیرات آن سالیان سال وجود دارد. نکته حائز اهمیت آن است که باید بر روی این موضوع کار بیشتری صورت پذیرد و مردم با مبالغ پایین‌تر بتوانند در این حوزه کار خیرخواهانه انجام دهند.»
رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر هدف بزرگ تعیین شده برای صندوق سرمایه‌‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) خاطرنشان کرد: «جاذبه این کار به اندازه‌ای است که می‌‌توان مردم را بسیج کرد. اطمینان دارم که در چند سال آینده صندوق سرمایه‌‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) بسیار گسترده‌‌تر خواهد شد.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد