رئیس انجمن علمی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند خبر داد؛
مصرف پروبیوتیکها تاثیر زیادی در سلامت افراد دارد. پروبیوتیکها که میکروبهای مفیدی هستند، اگر به میزان کافی مصرف شوند؛ در کاهش انواع بیماریهای غیر واگیردار موثر هستند. با اینحال بسیاری از این موارد اطلاعی ندارند.
کاربرد پروبیوتیک بهجای آنتیبیوتیک در دام و طیور
5 March 2016 ساعت: 16:3
5 March 2016 ساعت: 16:3
مصرف پروبیوتیکها تاثیر زیادی در سلامت افراد دارد. پروبیوتیکها که میکروبهای مفیدی هستند، اگر به میزان کافی مصرف شوند؛ در کاهش انواع بیماریهای غیر واگیردار موثر هستند. با اینحال بسیاری از این موارد اطلاعی ندارند.
به گزارش سپیدآنلاین، مریم تاجآبادی ابراهیمی، رئیس انجمن علمی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در خصوص مصرف پربیوتیک گفت: «مصرف پروبیوتیکها به میزان کافی موجب تعدیل سیستم ایمنی بدن میشود. وقتی سیستم ایمنی تعدیل شود، خودبهخود بیماریها کمتر به سراغ فرد میآیند.البته مصرف پروبیوتیکها بر روی تنظیم گوارش نیز موثر است. ازجمله این تاثیرات میتوان به کاهش کلسترول، کاهش بیماریهای غیر واگیردار، کاهش شیوع سرطان و کاهش آلرژیها اشاره کرد.»
وی در خصوص تاثیر این مواد بر نسل و ژنتیک گفت: «انسان و هر موجود زنده دیگری اولین پروبیوتیک خود را از مادر خود دریافت میکند. شیر مادر غنی از میکروبهای مفیدی است که میتواند یک زندگی سالمی برای انسان بسازد. بنابراین هرچه مادر فلور سالمتری داشته باشد به فرزند خود آن فلور سالم را انتقال میدهد. درنتیجه هرچه قدر به این مهم توجه شود ما در نسلهای بعد میکروبهای غیرمفید را بیشتری داریم که از مادر به فرزند منتقل میشود.»
تاجآبادی ابراهیمی با تاکید بر نیاز فرهنگ سازی مصرف پربیوتیک در جامعه افزود: «مردم کشورهای پیشرفته تقریباً پروبیوتیکها بهطور کامل میشناسند و روزانه از آنها استفاده میکنند. در بسیاری از کشورها مانند کشورهای آسیای شرقی و اروپا حداقل از صبح تا ظهر، یک نوشیدنی پروبیوتیک را مصرف میکنند.»
وی ادامه داد: «در این کشورها پروبیوتیکها بهطور کامل شناختهشده و رایج هستند. مردم زمانی که میخواهند به مسافرت بروند، حتماً از پروبیوتیکها استفاده میکنند. درحالیکه در کشور ما علیرغم اینکه ازنظر علمی، تولید و صنعت پروبیوتیک پیشرفتهای زیادی داشتهایم اما متاسفانه مردم آگاهی لازم را ندارند و پروبیوتیکها ازنظرها پنهان ماندهاند.»
وی در خصوص تاثیر این مواد بر نسل و ژنتیک گفت: «انسان و هر موجود زنده دیگری اولین پروبیوتیک خود را از مادر خود دریافت میکند. شیر مادر غنی از میکروبهای مفیدی است که میتواند یک زندگی سالمی برای انسان بسازد. بنابراین هرچه مادر فلور سالمتری داشته باشد به فرزند خود آن فلور سالم را انتقال میدهد. درنتیجه هرچه قدر به این مهم توجه شود ما در نسلهای بعد میکروبهای غیرمفید را بیشتری داریم که از مادر به فرزند منتقل میشود.»
تاجآبادی ابراهیمی با تاکید بر نیاز فرهنگ سازی مصرف پربیوتیک در جامعه افزود: «مردم کشورهای پیشرفته تقریباً پروبیوتیکها بهطور کامل میشناسند و روزانه از آنها استفاده میکنند. در بسیاری از کشورها مانند کشورهای آسیای شرقی و اروپا حداقل از صبح تا ظهر، یک نوشیدنی پروبیوتیک را مصرف میکنند.»
وی ادامه داد: «در این کشورها پروبیوتیکها بهطور کامل شناختهشده و رایج هستند. مردم زمانی که میخواهند به مسافرت بروند، حتماً از پروبیوتیکها استفاده میکنند. درحالیکه در کشور ما علیرغم اینکه ازنظر علمی، تولید و صنعت پروبیوتیک پیشرفتهای زیادی داشتهایم اما متاسفانه مردم آگاهی لازم را ندارند و پروبیوتیکها ازنظرها پنهان ماندهاند.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد