اسید فولیک هنوز هم برای زنان در سنین بچه‌دار شدن مهم است
11 May 2016 ساعت: 01:5



«کارگروه خدمات پیشگیری ایالات متحده» می‌گوید هنوز همه زنانی که قصد بچه‌دار شدن یا توانایی بچه‌دار شدن دارند باید ۰.۴ تا ۰.۸ میلی‌گرم اسیدفولیک را به‌صورت یک مکمل روزانه بخورند
به گزارش رویترز دکتر آلکس آر کمپر، استاد بیماری‌های کودکان در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک، یکی از اعضای این هیئت مستقل کارشناسان مراقبت‌های اولیه و پیشگیری گفت: «مردم اهمیت واقعی مصرف اسیدفولیک را که باید از همان ابتدای بارداری، اغلب حتی پیش از خبردار شدن از بارداری مصرف شودِ، نمی‌دانند.»

این کارگروه در سال ۲۰۰۹ نیز توصیه‌های مشابهی را انجام داده بود، اما اغلب زنان در آمریکا هنوز میزان توصیه‌شده ۰.۴ میلی‌گرم اسیدفولیک در روز را دریافت نمی‌کنند. یک بررسی ملی در سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ در آمریکا نشان داد که فقط ۲۹ درصد از زنان در سنین بچه‌دار شدن مکمل اسیدفولیک مصرف می‌کنند- و نیمی از آنان کمتر از میزان توصیه‌شده این ویتامین را دریافت می‌کنند.

کمپر گفت: «نکته اصلی که باید دانست این است که اغلب زنان به‌طور طبیعی از طریق رژیم غذایی مقدار کافی اسیدفولیک دریافت نمی‌کنند و همچنین برخی از مکمل‌های در دسترس مقدار توصیه‌شده اسیدفولیک را ندارند.»

اسیدفولیک که به‌طور طبیعی در بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌ها مانند سبزی‌های برگ‌دار یافت می‌شود و برخی از غلات را با آن غنی می‌کنند، می‌تواند به پیشگیری از نقایص لوله عصبی در جنین در حال رشد کمک کند.

نقایص لوله عصبی ازجمله شامل بیماری «اسپاینا بیفیدا» است که در آن طناب نخاعی به‌طور کامل شکل نمی‌گیرد و از میان مهره‌ها بیرون‌زدگی پیدا می‌کند و نیز «آننسفالی» که در آن بخش‌هایی از مغز وجود ندارند. این نقایص عمدتاً در ماه اول بارداری رخ می‌دهند.

نقایص لوله عصبی در حال حاضر در آمریکا نادر هستند و از هر ۱۰۰۰۰ تولد زنده هفت نوزاد را مبتلا می‌کنند، درحالی‌که در سال ۱۹۹۸ که سازمان غذا و داروی آمریکا قوانین غنی کردن غذاها با این ویتامین را تصویب کرد، این رقم ۱۰ در ۱۰۰۰۰۰ بود.
برچسب ها
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد