رئیس کمیته دارو کمیسیون بهداشت مجلس با یادآوری کمبود 360 قلم دارو در کشور، گفت: کمیسیون بهداشت نشست خصوصی را برای حل مشکلات دارویی برگزار و پیشنهادات را به صورت مکتوب برای رئیسجمهور ارسال کرد و بانک مرکزی علیرغم دستور رئیس جمهور برای اختصاص 50 همت به حوزه دارو به تعهدات خود عمل نکرد.
به گزارش سپیدآنلاین، همایون سامهیح نجف آبادی در گفتوگو با خانه ملت در مورد وضعیت دارویی کشور و بدهی 50 هزار میلیاردی دولت به شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی، گفت: رئیس جمهور در مورد مشکلات حوزه دارو از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نظرخواهی کرد و در این راستا، کمیسیون بهداشت نشست خصوصی را با حضور نمایندگان بخشهای تولید، توزیع و داروسازی برگزار و پس از تبادل نظر، پیشنهادهایی را به صورت مکتوب برای حل مشکل خدمت رئیس جمهور ارسال کردیم و ایشان پیشنهادات را پذیرفت و چندین روز بعد دستور پرداخت50 همت برای حل مشکلات دارویی را داد.
وی افزود: اما بانک مرکزی موضوع را به گونه دیگری تفسیر و نسبت به تمدید 50 همت از وام های واردکنندگان یا تولیدکنندگان دارویی اقدام و آن را به جای پرداخت 50 هزار میلیارد تومان بدهی محسوب کرد و به تعهدات خود علیرغم دستور صریح رئیسجمهور و پیگیریهای متعدد عمل نکرد.
نماینده مردم کلیمیان در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه بانک مرکزی و دولت به حوزه دارو و وزارت بهداشت بدهکار هستند، افزود: اگر 50 همت بدهی دولت پرداخت نشود مشکلات دارویی تشدید و این بحران محسوستر خواهد شد.
سامه یح نجف آبادی با انتقاد از کمبود 300 تا 360 قلم کمبود دارو در کشور، گفت: اگر شرایط به همین منوال پیش برود کمبودها در سال آینده بیشتر خواهد شد بنابراین دولت و بانک مرکزی باید برای رفع این بحران اقدامات و تدابیر فوری و مؤثری اتخاذ کنند.