از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت
دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ، عرضه و توزیع فرآورده های لبنی ابلاغ شد
23 October 2018 ساعت: 10:10



معاون بهداشت وزارت بهداشت دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ،عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی را ابلاغ کرد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، درراستای اجرای ماده ۱۳ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی، علیرضا رئیسی دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ،عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی به شماره کد ۱۸۰۳۹۲۲۱ را ابلاغ کرد.

معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور موظف هستند در نظارت بر فعالیت این مراکز بر اساس دستورالعمل ابلاغی اقدام کنند.
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد