صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ، عرضه و توزیع فرآورده های لبنی ابلاغ شد

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، درراستای اجرای ماده ۱۳ آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی، علیرضا رئیسی دستورالعمل فنی و بهداشتی واحدهای تولید ،عرضه و توزیع فرآورده های لبنی صنفی به شماره کد ۱۸۰۳۹۲۲۱ را ابلاغ کرد.

معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور موظف هستند در نظارت بر فعالیت این مراکز بر اساس دستورالعمل ابلاغی اقدام کنند.