یک عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد:
نقش 10 درصدی وزارت بهداشت در کاهش بیماری‌های روانی
16 December 2015 ساعت: 16:12



حمیدرضا عزیزی‌فارسانی با اشاره به اینکه مشکلات اجتماعی تشدید کننده بیماری‌های روانی‌است، گفت:« در جامعه ما شادی کم است و بر همین اساس نیاز است در این راستا گام برداریم و با ایجاد محیط شاد سالم و کاهش استرس در جامعه با بیماری‌های روانی مقابله کنیم. در این بین نقش وزارت بهداشت شاید 10 درصد هم نباشد و سایر اورگان‌ها باید ورود کند.»
توجه به بهداشت روان، از مسائل مغفول مانده در حوزه سلامت است، اگرچه همواره در ابعاد گوناگون تاکید بر رسیدگی و برنامه‌ریزی در این حیطه مطرح می‌شود، اما نگرانی‌ها همچنان به قوت خود باقی است و بر مبنای ظواهر موجود پیشرفتی هم حاصل نشده است. در این زمینه آن حمیدرضا عزیزی‌فارسانی، عضو کمیسیون بهداشت با تاکید بر اهمیت توجه به بهداشت روان در کشور به سپیدآنلاین گفت:« اگر نگاهی به اقصا نقاط کشور بیندازید متاسفانه با این واقعیت روبرو می‌شویم که در بسیاری مناطق کشور میزان بروز بیماری‌های روانی به ویژه افسردگی بسیار شایع است، بر همین اساس برنامه‌ریزی در این زمینه برای ما ضروری‌است.»
وی در ادامه افزود:« باید سلامت روان را هم در جامعه، هم در مدرسه و هم در خانواده مورد توجه قرار دهیم و سیاست‌گذاران کشور باید به آن توجه کنند. قطعا اگر در سنین کودکی با پیگیری‌های درست در مدارس به آثار و نشانه‌های بیماری روانی در افراد توجه کنیم و آن را تشخیص دهیم، پیش از آنکه فرد دچار بروز بیمارگونه این مشکلات شود و نیاز به بستری پیدا کند، وارد پروسه درمان می‌شود.»
عزیزی‌فارسانی با بیان اینکه برنامه‌ریزی و شناسایی این بیماری‌ها در سنین پایین در کاهش هزینه‌ها هم اثر خواهد داشت، تصریح کرد:«اگر با روان‌درمانی و روانپزشکی در سنین پایین این مشکلات را درمان کنیم، قطعا در سنین بالاتر این افراد کمتر با مشکل روبرو می‌شوند و نیاز به بستری هم کاهش می‌یابد.»
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه متولی دراین موضوع فقط وزارت بهداشت نیست، گفت:« در محیط‌های گوناگون روستایی، شهری، عمومی و محل‌های کار گوناگون باید استرس زدایی انجام شود. استرس اولین عامل بروز این بیماری‌هاست. افراد نباید دغدغه شغل داشته‌باشند یا مشکل تغذیه و بهداشت.»
دیدگاه کاربران

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد