مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت اعلام کرد:
مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت مهمترین اقدامات اکیپهای بهداشت محیط در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی را تشریح کرد.
تعطیلی 3681مرکز متخلف بهداشتی از ابتدای طرح سلامت نوروزی
28 March 2017 ساعت: 16:3
28 March 2017 ساعت: 16:3
مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت مهمترین اقدامات اکیپهای بهداشت محیط در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی را تشریح کرد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی، مهمترین اقدامات اکیپهای بهداشت محیط در قالب اجرای برنامه سلامت نوروزی تا صبح امروز را اعلام کرد.
وی اقدامات انجام شده را به شرح زیر اعلام کرد:
۱- بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد 740هزار و 461مورد
۲- بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاهها و هتلها و مراکز اقامتی و ... به تعداد 189هزار و 426 مورد
۳- بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بینراهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد 25هزار و 788مورد
۴- بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی به تعداد 41هزار و 525 مورد
۵- بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان به تعداد 13هزار و 509 مورد
۶- کل بازرسی انجام شده یک میلیون و 9هزار و 113 مورد
۷- مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده یک میلیون و 435هزار و 765 مورد
۸- کلر سنجی از آب آشامیدنی انجام شده به تعداد 563هزار و 412 مورد
۹- ساماندهی و برخورد با دستفروشان مواد غذایی حساس دورهگردی به تعداد 14هزار و 981 مورد
۱۰ - نمونه برداری مواد غذایی به تعداد 31هزار و 542 نمونه
۱۱- کلیه مراکز و اماکن متخلف تعطیل شده 3هزار و 681 مورد
برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند 95 آغاز شده و تا پانزدهم فروردین در سراسر کشور به ادامه خواهد داشت.
وی اقدامات انجام شده را به شرح زیر اعلام کرد:
۱- بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد 740هزار و 461مورد
۲- بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاهها و هتلها و مراکز اقامتی و ... به تعداد 189هزار و 426 مورد
۳- بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بینراهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد 25هزار و 788مورد
۴- بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی به تعداد 41هزار و 525 مورد
۵- بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان به تعداد 13هزار و 509 مورد
۶- کل بازرسی انجام شده یک میلیون و 9هزار و 113 مورد
۷- مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی کشف و معدوم شده یک میلیون و 435هزار و 765 مورد
۸- کلر سنجی از آب آشامیدنی انجام شده به تعداد 563هزار و 412 مورد
۹- ساماندهی و برخورد با دستفروشان مواد غذایی حساس دورهگردی به تعداد 14هزار و 981 مورد
۱۰ - نمونه برداری مواد غذایی به تعداد 31هزار و 542 نمونه
۱۱- کلیه مراکز و اماکن متخلف تعطیل شده 3هزار و 681 مورد
برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند 95 آغاز شده و تا پانزدهم فروردین در سراسر کشور به ادامه خواهد داشت.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد