مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت خبر داد:
مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از بازرسی بهداشت محیط 92 هزار و 319 مورد اماکن بین راهی، سامانههای آبرسانی، اماکن عمومی حساس، مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند تاکنون خبر داد.
انجام بیش از ۹۲هزار مورد بازرسی از اول اسفند تاکنون
27 February 2017 ساعت: 15:2
27 February 2017 ساعت: 15:2
مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از بازرسی بهداشت محیط 92 هزار و 319 مورد اماکن بین راهی، سامانههای آبرسانی، اماکن عمومی حساس، مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند تاکنون خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی با اشاره به فعالیت ۲۵۰۰ اکیپ بازرسی بهداشت محیطی در هر روز در ساعات اداری در قالب برنامه سلامت نوروزی گفت: همچنین در راستای این برنامه که از اول اسفند ماه شروع و تا پایان ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد، ۷۵۰ اکیبپ در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری در حال فعالیت هستند.
مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت یکی از اقدامات بازرسان برنامه سلامت نوروزی را بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی بیان کرد و گفت: در همین راستا 69 هزار و 230 مورد نانواییها، رستورانها، اماکن اقامتی، فست فودها، قنادیها مورد بازرسی قرار گرفتند.
غلامی با بیان این که 16 هزار و 286 مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاهها و هتلها و مراکز اقامتی صورت گرفته است، افزود: درقالب برنامه سلامت نوروزی ۲ هزار و 260 مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی از طریق سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی صورت گرفته است.
وی با اشاره به بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی به تعداد 3 هزار و 667 مورد، افزود: بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان به تعداد ۸۷۶ مورد انجام شده است. غلامی کل بازرسی انجام شده را ۹۲هزار و ۳۱۹مورد بیان کرد.
مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت یکی از اقدامات بازرسان برنامه سلامت نوروزی را بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی بیان کرد و گفت: در همین راستا 69 هزار و 230 مورد نانواییها، رستورانها، اماکن اقامتی، فست فودها، قنادیها مورد بازرسی قرار گرفتند.
غلامی با بیان این که 16 هزار و 286 مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاهها و هتلها و مراکز اقامتی صورت گرفته است، افزود: درقالب برنامه سلامت نوروزی ۲ هزار و 260 مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت موادغذایی از طریق سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی صورت گرفته است.
وی با اشاره به بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی به تعداد 3 هزار و 667 مورد، افزود: بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات از مراکز عرضه قلیان به تعداد ۸۷۶ مورد انجام شده است. غلامی کل بازرسی انجام شده را ۹۲هزار و ۳۱۹مورد بیان کرد.
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد