هیچ شیوهای مانند سرخ کردن مواد غذایی سودمند برای قلب، در روغن و سوخاری کردن نمیتواند آنها را بیتاثیر کند.
برای حل این مشکل میتوانید از این روشهای جایگزین استفاده کنید:
سبزیهای مطلوبتان و گوشت یا غذاهای دریایی را با استفاده از یک ماهیتابه چینی در اندکی روغن یا آبگوشت، به سرعت و در حرارت بالا تفت دهید. از سسهای پرنمک مانند سس سویا پرهیز کنید.
میتوانید سبزیها را با گذاشتن درون سبدی روی آب جوش بخارپز کنید، به این ترتیب سبزیها بیشتر رایحههایشان را حفظ خواهند کرد و نیاز به نمک هم نخواهید داشت.
هنگام برشته کردن، آبپز یا بریان کردن از یک توری روغنگیر درون ماهیتابه استفاده کنید که امکان میدهد قطرات چربی گوشت خارج شود و گوشت درون قطرات چربی خودش ننشیند. در عوض، از مایعات بدون چربی مانند آب گوجهفرنگی یا آبلیمو استفاده کنید.
پس از برشتهکردن یا آبپز کردن گوشت آن را درون یک توری روغنگیر بریزید تا قطرات چربی از آن خارج شوند.
از یک ظرف درپوشدار استفاده کنید و مقدار بیشتری مایع درون آن بریزید تا غذا را درون اجاق بپزید.
مرغ یا ماهی را با فرو بردنشان در یک مایع در حال جوشیدن، بپزید.
از یک ماهیتابه فلزی یا پوششدار نچسب استفاده کنید، بنابراین هنگام پختن نیاز به استفاده از روغن ندارید یا اندکی روغن کافی خواهد بود. میتوانید از اسپریهای روغن برای برشته کردن استفاده کنید یا بهعنوان شیوه جایگزین مقدار کمی آبگوشت یا اندکی روغن گیاهی را با یک حوله کاغذی روی سطح ماهیتابه بمالید.
منبع: HealthDay