مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: «هیچ نوع شیر و ماست کارخانهای در کشور روغن پالم ندارد و فقط در پروانه ساخت برخی اقلام لبنی با مجوز وزارت بهداشت اجازه استفاده از این روغن داده میشود.»
به گزارش سپید به نقل از ایرنا، محمدحسین عزیزی درباره اینکه آیا در اقلام لبنی مانند شیر و ماست تخلف استفاده از روغن پالم وجود دارد یا نه، اظهار داشت: «این نوع تخلف در هیچ یک از کارخانههای تولید لبنیات وجود ندارد. تولید تمام مواد غذایی کارخانهای بر اساس پروانه ساخت آنها انجام میشود و اگر در پروانه ساخت محصولی اجازه استفاده از روغن پالم داده نشده باشد، قطعاً این مسئله در تولید نهایی محصول رعایت میشود.»
وی گفت: «هماکنون از بین تمام محصولات لبنی فقط در پروانه ساخت تعداد معدودی از این محصولات مثل خامه قنادی، پنیر پیتزا و روکش بستنی و شکلات اجازه استفاده از روغن پالم داده شده است و جز این موارد که قانونی است در هیچ محصول لبنی کارخانهای از روغن پالم استفاده نمیشود. البته در مورد محصولات سنتی و غیر کارخانهای چون سازمان غذا و دارو نظارت ندارد، نمیتوانیم اظهارنظر کنیم.»
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: «در گذشته ممکن است تعداد بیشتری از محصولات لبنی مجوز استفاده از روغن پالم را داشتند و بهصورت قانونی از این روغن استفاده میکردند و با توجه به نظارت دقیق مسئولان فنی کارخانههای غذایی، وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی بر کارخانههای مواد غذایی امکان تخلف در این کارخانهها بسیار کم است.»