تاکنون مطالعات زیادی در زمینه اثرات مضر دود سیگار بر اطرافیان فرد سیگاری انجام شده است. در جدیدترین آنها مشخص شده که دود سیگار در چند هفته ابتدایی عمر نوزاد میتواند وی را مستعد به بروز آلرژیهای غذایی کند. مطالعات قبلی تاثیر دود غیر مستقیم سیگار را بر نوزاد و افزایش احتمال بروز آسم و اگزما را در ایشان نشان داده ولی این مطالعه جدید تاثیر دود سیگار را بر حسایت غذایی مورد بررسی قرار داده است.
این مطالعه روی کودکانی که در سالهای 1996-1994 در سوئد بدنیا آمدهاند انجام شده است. محققان سلامت افراد مورد مطالعه را تا 16 سالگی دنبال کردند و به این نکته پی بردند که کودکانی که والدین آنها در زمان دو ماهگی آنها سیگاری بودهاند بیشتر از دیگران علائم آلرژی غذایی بهخصوص به تخممرغ و بادام زمینی نشان دادهاند.
Medscape, Apri- 2017