سپید: خیلی از ما برای حفظ وزن خود، لبنیات کمچرب را به لبنیات پرچرب ترجیح میدهیم؛ اما مطالعات نشان داده است که لبنیات کمچرب تاثیر مثبتی بر سلامت روان نیز دارد. در مطالعات انجام شده روی بیش از هزار نفر از مردم ژاپن، افرادی که مقدار بیشتری شیر و ماست کمچرب مصرف میکنند نسبت به کسانی که لبنیات پرچرب مصرف میکنند، با احتمال ضعیفتری به افسردگی مبتلا میشوند. بر اساس مطالعات انجامشده، افسردگی یکی از بیماریهای شایع روانی است که در آمریکا وجود دارد. بر اساس مطالعات انجمن سلامت روانی در سال 2015، حدود ۱۶.۱ ملیون در این کشور، حداقل یک بار تجربه افسردگی شدید را در طول 12 ماه گذشته داشتهاند. اگرچه نشانههای افسردگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است، این اختلال ممکن است شامل علایمی از جمله اندوه مداوم، حس ناامیدی، درماندگی، تحریکپذیری، خستگی، مشکلات خواب و افکاری پیرامون مرگ و خودکشی باشد.
منبع: MNT