سپید: مصرف میوهها، سبزیجات سالم و رنگارنگ به علت داشتن آنتیاکسیدان، با رادیکالهای آزاد مشکلزا مقابله و سلامت بدن را تضمین میکنند. استفاده ازسبزیهای رنگارنگ، این حسن را دارند که میتوانند موادغذایی متنوعتری به بدن برسانند زیرا هر کدام ازاین رنگها، حاوی مواد مغذی و ویتامینهای خاصی هستند. از همین رو اضافهکردن تنوع رنگ به غذا میتواند آنها را جذابتر و به لحاظ تغذیه آنها را غنیتر کند. با این روشها میتوانید رنگ و غنای بیشتری به خوراکهایتان بدهید:
از میوهها وسبزیهای فصلی در غذاها استفاده فراوان کنید؛ زیرا اکثر سبزیها دارای ویتامین C فراوان هستند. این ویتامین نقش مهمی در پیشگیری از سرطانها دارد و به وفور در سبزیهایی مانند فلفل، بروکلی و گوجه فرنگی یافت میشود.
میوهها، سبزیجات را سرخ یا کباب کنید و در کنار غذا قرار دهید.
سبزیهای تازه را به ماکارونی و پنیر اضافه کنید یا برخی از میوهها را به غذاهای ساده بیفزایید.
سبزیهایی همچون بادمجان یا قارچ را جایگزین گوشت قرمز کنید.
با خرید فلهای این محصولات و فریز کردن آنها به اقتصاد خانواده کمک کنید.
برچسبهای روی مواد غذایی را برای آگاهی از مصرف شکر یا نمک اضافی در آنها مورد مطالعه قرار دهید.
منبع: HealthDay