مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از افزایش سبوسگیری از آردها خبر داد و گفت:«در حال حاضر با آردی که ۱۸ درصد و ۲۱ درصد سبوسگیری شده، نان پخته میشود و این اقدام خلاف جهت تامین سلامت مردم است.»
 زهرا عبداللهی ، با بیان این مطلب افزود:«طی دو سه سال گذشته میزان سبوسگیری از آردها تغییر کرده و به ۱۸ یا ۲۱ درصد رسیده است که به این ترتیب آردها سفیدتر و بیشتر تصفیه میشوند. ما با وزارت صنعت، معدن و تجارت در دبیرخانه شورایعالی سلامت درباره این موضوع صحبت کردیم و اقدامات کارشناسی لازم نیز دراین رابطه انجام شد.» وی افزود:«در آخرین جلسه این شورا، بازنگری استاندارد نان و اجرای اجباری آن تصویب شد. ما نیز به عنوان وزارت بهداشت با سازمان ملی استاندارد مکاتبه کردیم و درنهایت بازنگری و کاهش میزان سبوسگیری از آردها در دستور کار این سازمان قرار گرفت.» به گفته مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، وزارت بهداشت درحالحاضر موظف به پایش اجرای استاندارد نان شامل حذف جوش شیرین و جوهر قند و تهیه نان به روش حرارت غیرمستقیم است. همچنین بخشی از نظارت بر اجرای این استاندارد بر عهده سازمان ملی استاندارد است.