سپید: درست است که شما در آشپزخانه کارهای مختلفی را همزمان انجام میدهید اما بیاحتیاطی هنگام کار با چاقو میتواند آسیبرسان باشد:
سعی کنید از هرچیزی که حواس شما هنگام خرد کردن و قطعهقطعه کردن مواد غذایی پرت میکند، دوری کنید.
مطمئن شوید که چاقوها تیز هستند.
از چاقوهای مناسب برای اهداف متناسب استفاده کنید به عنوان نمونه از چاقوی آشپزخانه جز برای خرد کردن غذا استفاده نکنید.
از برش زدن غذا در دستان خود پرهیز کنید.
حتما چاقو را طوری در دست بگیرید که لبه تیز آن به سمت پایین باشد.
چاقوها را از لبه میز یا کانتر آشپزخانه دور نگه دارید.
چاقوها را بلافاصله بعد از استفاده بشویید و از دم دست دور نگه دارید یا سرجای مخصوص به خود قرار دهید.
چاقوها را دور از دسترس کودکان قرار دهید.
هیچگاه سعی نکنید چاقوی در حال افتادن را بگیرید؛ در عوض اجازه دهید تا بیفتد به جای آن خودتان را از مسیر افتادن دور کنید.