رئیس انجمن غدد درون ریز و متابولیسم ایران با بیان اینکه نیاز مادران به ید در دوران بارداری افزایش مییابد گفت:«مادران باید قبل ودر طول بارداری و شیردهی ازمکملهای ویتامین حاوی ید استفاده کنند.»
 وی در ادامه توجه به بیماریهای تیروئید در دوران بارداری را یکی از موضوعات مهم دانست و گفت:«یکی از مسائل مهم که به خصوص در دو دهه اخیر مورد توجه و اهمیت قرار گرفته است «سلامت تیروئید» در خانمهای باردار است. در زمان بارداری تغییرات عمدهای در زنان باردار ایجاد میشود که این مساله باعث افزایش عملکرد غده تیروئید میشود به همین دلیل نیاز مادران در این دوران به ید افزایش مییابد.»
 وی افزود:«توصیه میشود که زنان از سه ماه قبل از اقدام به بارداری و نیز در سه ماهه اول بارداری ترکیبات اسید فولیک و ید را مصرف کنند. در حال حاضر این ترکیبات در ایران نیز تولید میشود.» وی با تاکید بر اینکه نیاز زنان باردار در سه ماهه اول بارداری به یدافزایش مییابد، گفت:«در حال حاضر قرصهای ویتامینی که برای استفاده زنان باردار در سه ماهه دوم و سوم تجویز میشود دارای مقداری ید است که این افراد میتوانند از این قرصها استفاده کنند.»
  رئیس انجمن غدد درون ریز و متابولیسم ایران در پاسخ به این سوال که آیا زنان باردار میتوانند ید مورد نیاز خود را از مواد غذایی تامین کنند، گفت:«اگر افراد بخواهند ید را فقط از طریق مواد غذایی تامین کنند روزانه باید حدود ۵۰۰گرم مواد غذایی دریایی مصرف کنند که این مقدار امکان پذیر نیست. به همین دلیل به آنها مکملهایی تحت نظر پزشک توصیه میشود که افراد میتوانند با مصرف یک عدد از آن در روز این میزان نیاز را تامین کنند.»