به مناسبت هفته جهانی غذا مسابقهای با موضوع ایمنی غذا میان دانشآموزان آبادانی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا میشود. معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان با اعلام خبر فوق گفت: «در یکی از مدارس حاشیه شهرستان آبادان برنامه صبحانه سالم را با هماهنگی آموزشوپرورش برگزار میکنیم.»
مرتضی جعفری اظهار کرد: «در مراسم صبحانه سالم به دانشآموزان مواد مغذی مانند شیر، پنیر و میوه داده میشود و آموزشهای لازم برای سلامتسازی بیشتر وعدههای غذایی به دانشآموزان داده میشود.» معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: «پس از آن نیز یک مسابقه با موضوع ایمنی غذا بین دانشآموزان برگزار میکنیم که به برندگان جوایزی اهدا میشود.»
وی با اشاره به برنامههای معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان در آئین نمازجمعه این هفته آبادان، اظهار کرد: «غرفهای برای انتشار بروشورهای آموزشی مرتبط با غذای سالم را در مراسم نماز جمعه در نظر گرفتهایم.» جعفری گفت: «همچنین برنامه داریم تولیدکنندگان مواد غذایی را مجاب کنیم تا میزان نمک، شکر و افزودنیهای خوراکی را بارنگ روی محصول مشخص کنند.» وی با اشاره به طرحی تحت عنوان PMS اظهار داشت: «بر اساس این طرح آزمایش و پایش روی مواد غذایی بعد از عرضه انجام میشود و ازآنجاییکه تاکنون آزمایشهای ما پیش از عرضه بوده از کیفیت مواد غذایی در بازار اطلاع بیشتری پیدا میکنیم.» به گزارش ایفدونا، جعفری افزود: «چنانچه مشکل کیفی در محصول خوراکی که در حال عرضه است پیدا کنیم، فوراً به کارخانه سازنده هشدار لازم داده میشود تا مشکل را برطرف کند.»