پژوهشگران در مطالعات خود سطح حساستزایی 5 ماده غذایی را که دارای بیشترین حساسیتزایی در 10 درصد مردم میشوند، شناسایی کردند. این 5 ماده غذایی عبارتاند از بادام زمینی، فندق، کرفس، ماهی و میگو. قابل توجه است که بین 6/1 و 1/10 میلیگرم پروتئین فندق، بادام زمینی و کرفس باعث واکنش حساسیتی در بین 10 درصد از افرادی که مطالعه شده بودند، میشود.
 در مورد ماهی باید گفت که 3/27 گرم و در میگو 5/2 گرم پروتئین پخته شده، ایجاد واکنش حساسیتی میکند. لازم به ذکر است که محققان این مسئله را در مورد میگوی خام بررسی نکردهاند و ممکن است میگوی خام اثری متفاوت داشته باشد.
 پژوهشگران معتقدند، این طبقهبندی مواد غذایی به ما کمک خواهد کرد تا در تولید غذاها که از این مواد در آنها استفاده میشود، بیشتر دقت کنیم و هشدارهای لازم را در مورد حساسیتزایی مواد به کار رفته در آنها ارائه دهیم. هشدار در مورد مواد غذایی حساسیتزا به افرادی که نسبت به این مواد غذایی حساسیت دارند، کمک خواهد کرد تا با اطلاع از این مساله به استفاده از غذاها بپردازند. برخی از افراد سطح حساسیتشان به بعضی مواد بسیار زیاد است و ممکن است مصرف این مواد خطراتی جدی برای آنها ایجاد کند.
 محققان بریتانیایی در این تحقیقات به بررسی و تجزیه و تحلیل 436 نفر از سراسر اروپا پرداختند که به بادام زمینی، فندق، کرفس، ماهی یا میگو حساسیت داشتهاند. این پژوهشگران دوزهای بسیار کمی را از این مواد به داوطلبان داده و واکنشهای بدنی آنها را تحت نظر قرار دادند.