در ماههای ابتدایی سال جاری مرغ جزو محصولات کم نوسان بود و حتی در مقاطعی مثل ماه رمضان با کاهش نسبی قیمت نیز مواجه شد و تا اواخر تیر ماه هر کیلوگرم گوشت مرغ کمتر از ۶۰۰۰ تومان در سطح شهر قابل مشاهده بود، اما از ابتدای تیر ماه این روند تغییر کرد و قیمت مرغ به یکباره جهش قابل توجه پیدا کرد و به بیش از کیلویی ۷۰۰۰ تومان رسید و در ادامه این روند صعودی در اواسط مرداد به بالایی ۸۰۰۰ تومان هم افزایش یافت؛ البته موضوع تعیین قیمت برای گوشت مرغ و اختلاف در مورد آن پیشینه نسبتاً طولانی بین وزات جهاد کشاورزی و مرغداران و تولیدکنندگان دارد. بر اساس آنچه از سوی وزارت جهاد اعلام شده قیمت منطقی برای گوشت مرغ حداکثر ۷۰۰۰ تومان است، چرا که به گفته مسئولان این وزارتخانه هیچ کمبودی بابت کمبود عرضه گوشت مرغ وجود ندارد اما از سوی دیگر مرغداران معتقدند این قیمت با توجه به هزینه تمام شده تولید مرغ پایین است و موجب ضرر و زیان آنها ست. حسن رکنی، معاون وزیر جهاد کشاورزی برای سال جاری تولید بیش از دو میلیون تن گوشت مرغ را پیشبینی کرده است. به گفته وی، هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد و با توجه به استمرار تولید گوشت مرغ در کشور اگر در مقاطعی نوسان عرضه ناشی از کاهش جوجهریزی در برخی مناطق که مجهز به سیستمهای خنککننده نیستند، به وجود آید باعث ایجاد تنش قیمتی در بازار شود، به زودی این نوسان برطرف میشود، چرا که تولید همچنان استمرار دارد و ذخایر کشور نیز به اندازه کافی وجود دارد و تا زمانی که نیاز باشد در بازار عرضه میشود، همچنین رئیس کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی که از مخالفان و منتقدان افزایش قیمت مرغ است، معتقد است این افزایش قیمت طی حدود یک ماه گذشته کاذب بوده و صرفاً در جهت منافع گروه خاصی است. به گفته وی، در حال حاضر کمبود دان مرغ و کمبود عرضه گوشت مرغ وجود ندارد و به طور کلی تغییری در وضعیت خوراک مرغ به وجود نیامده است.