رئیس دانشگاه علومپزشکی استان سمنان از راهاندازی مرکز تحقیقات سلامت غذایی با محوریت مطالعات تحقیقاتی بر ماده معدنی«نمک»در این دانشگاه خبر داد.
 مهدی شادنوش اظهار کرد: «جدای از اینکه استان سمنان بیشترین ذخایر ماده معدنی نمک را در دل خود جای داده، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای علمی- پژوهشی موجود در دانشگاه علوم پزشکی استان با تاسیس و راهاندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت اصولی کرده است.»
 وی با بیان اینکه طرح تاسیس این مرکز تحقیقاتی، دو سال پیش به مسئولان وزارتخانه ارائه شده، افزود:«وزارتخانه بهداشت نیز پس از امکانسنجیهای لازم، بررسی ظرفیتهای استان و انجام بازدیدهای کارشناسانه با راهاندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت اصولی کرده است.» شادنوش اضافه کرد:«کار فعالیتهای تحقیقاتی در حوزه سلامت غذایی و خصوصا بحث نمک از گذشته در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان کلید خورده و با اخذ این مجوز، مرکز تحقیقات سلامت غذایی نمک دانشگاه علوم پزشکی سمنان، زمینه حضور جدیتر در سطح ملی و منطقهای را نیز یافته و در سطح کشور بهعنوان یک مرکز تحقیقاتی تخصصی در حوزه سلامت غذایی و بهویژه بحث نمک، مطرح و شناخته خواهد شد.» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از وجود هشت مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خبر داد و خاطرنشان کرد:«مرکز تحقیقات فیزیولوژی از جمله این مراکز تحقیقاتی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی سمنان است که دارای موافقتنامه قطعی است و هفت مرکز دیگر نیز دارای موافقتنامه اصولی از شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی وزارتخانه بهداشت و درمان است.»