بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه ایران نصیب ما شد تا میزبان مهمترین رخداد دو سالانه علمی کشور در حوزه تغذیه باشیم. در این رخداد مهم علمی، فرهیختگان علوم تغدیه و رشتههای مرتبط، یکبار دیگر دور هم جمع میشوند تا آخرین نوآوریها و اطلاعات خود و نیز پیشرفتهای بهدست آمده در دنیا را در قالب سخنرانی، مقاله، پوستر، سمپوزیوم و کارگاههای مختلف ارائه دهند. در کنگره امسال که با استقبال گسترده همه فعالان حوزه تغذیه روبرو شد،
دست اندرکاران حوزه تغذیه کشور و نیز بزرگان و پیشکسوتان این رشته که عمر خویش را صرف اعتلای این رشته نمودهاند و تنی چند از دانشمندان و بزرگان بنام دنیا در رشته تغذیه، از سراسر جهان حضور دارند.
تم اصلـی کنگره امسال «علـوم تغذیه:
چشم اندازهای نوین، نقشهای تازه» است که محورهای اصلی گنگره شامل موارد ذیل میباشد:
1) تغذیه در دوران زندگی
2) ظرفیت سازی در صنعت غذا و تغذیه
3) امنیت غذا و تغذیه
4) تغذیه بالینی و رژیم درمانی
5) پیشرفتهای حوزه علوم و سیاست گذاری غذا و تغذیه
6) علوم و صنایع غذایی
7) ژنومیکس تغذیهای
ضمن تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری کنگره، اعضای محترم کمیتههای علمی، اجرایی و راهبری که ماهها وقت خود را صرف این کار کردند، از میهمانان و شرکت کنندگان داخلی و خارجی در این کنگره نیز صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم. امیدوارم به اندازه بضاعت خویش، توانسته باشیم زمینه هر چه پربارتر و مفید بودن در جهت بهره بیشتر بردن شرکت کنندگان عزیز را فراهم کرده باشیم و گامی بلند در جهت ارتقایسلامت جامعه با دیدگاه «انسان سالم محور توسعه پایدار» برداشته باشیم.
جلال الدین میرزای رزاز
دبیر اجرایی کنگره