3. دارای مقدار زیادی مواد شیمیایی خوب برای شما است. به گفته دکتر جو وینسون، استاد دانشگاه اسکرانتون، قهوه نسبت به سایر خوراکیها، دارای آنتیاکسیدانهای بیشتری است، اما قهوه یک منبع غنی از آکریلامید هم هست، ماده شیمیایی که رابطه آن با سرطان در دست تحقیق است.
4. خطر دیابت نوع 2 را کاهش میدهد. در بررسی دانشگاه هاروادروی بیش از 120000 مرد و زن، دیده شد، احتمال دیابت نوع 2 در افرادی که مصرف قهوه کافئیندار را به بیش از یک فنجان ۲۴۰ میلیلیتری در روز افزایش دادند، 11 درصد کمتر از افرادی است که همان مقدار قبلی کافئین را مصرف میکردند. در افرادی که مصرف قهوه خود را از یک فنجان در روز کمتر کردند، احتمال این بیماری 17 درصد افزایش یافت، اما صبحها با قهوه خود دونات نخورید. قند اضافی همه فواید حاصل از داشتن یک سطح متعادل قندخون را از بین میبرد.
5. بیشتر افراد نباید در مورد کافئین نگران باشند. دادهها نشان میدهد که اکثر افراد سالم میتوانند روزانه 400 میلیگرم کافئین را به راحتی مصرفکنند. این مقدر مصرف در زنان باردار باید کمتر از 200 میلیگرم در روز باشد و بچهها نباید بیشتر از 45 تا 85 میلیگرم در روز بخورند. اثرات جانبی مصرف بیش از این مقدار، شامل بیخوابی، زودرنجی و بیقراری است. کافئین موجب تحریک سیستم عصبی مرکزی، قلب و ماهیچهها میشود .
منبع: ConsumerReports
ترجمه: مهسا شیرانی