براساس نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید، زنان مسنی که از رژیم غذایی کمچرب پیروی میکنند، در صورت ابتلا به سرطان پستان کمتر در معرض مرگ قرار دارند.
مطالعه تیم محققان موسسه تحقیقاتی بیومدیکال لسآنجلس نشان میدهد نرخ مرگ و میر در افراد مبتلا به سرطان پستان که از رژیم غذایی کمچرب پیروی میکنند، کمتر است. به گفته محققان، یک دهه بعد از تشخیص سرطان پستان، ۸۲درصد از افرادی که رژیم غذایی کمچرب داشتند زنده مانده بودند؛ در حالیکه ۷۸درصد از افراد مصرف کننده رژیم غذایی پرچرب زنده مانده بودند.
در این تحقیق جدید، محققان به بررسی پیروی زنان از رژیم غذایی کمچرب که بیش از ۲۰درصد مصرف کالری نبود و رژیم غذایی پرچرب که شامل مصرف بیش از ۳۲ درصد کل کالری بود، پرداختند.
درنهایت محققان نشان دادند در طول دوره پیگیری افراد نرخ مرگ و میر در افراد پیرویکننده از رژیم غذایی کمچرب در مقایسه با گروه کنترل یا رژیم غذایی عادی، ۲۰ درصد کمتر بوده است.
منبع: Medical News Today