سپید: مدیرکل نظارت و ارزیابی بر فرآوردههای خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی گفت: «با درج نشان ایمنی و سلامت برای تمام محصولات، مصرفکننده میتواند بدون نگرانی در جهت تغییر الگوی مصرفی خود و ارتقای سلامت پیش رود.»
بهروز جنت پیرامون ضرورت نشان ایمنی و سلامت محصولات غذایی در نشست خبری هفته سلامت توضیح داد: «نشان ایمنی و سلامت مواد غذایی از دو جنبه اهمیت دارد؛ از یکسو موجب تشویق تولیدکنندگان و ایجاد حس رقابت و از سوی دیگر موجب رعایت و حفظ حقوق مصرفکننده و گرایش آنها به سمت محصولاتی میشود که از کیفیت بهتری برخوردار هستند. این برنامه از سال 85 به صورت نمایشی شروع شده است و تلاش داریم تا پایان سال 95 تمام محصولات غذایی نشان سلامت و ایمنی دریافت کنند.»
وی ادامه داد: «با درج نشان ایمنی و سلامت برای تمام محصولاتی که از لحاظ ایمنی مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هستند، مصرفکننده میتواند بدون نگرانی در جهت تغییر الگوی مصرفی خود و ارتقای سلامت پیش رود.»
وی درباره شایعات وجود محصولات
ترا ریخته توضیح داد: «تاکنون هیچ ثبت سفارشی در مورد واردات محصولات ترا ریخته از جمله برنج نداشتهایم، گونههای مختلفی از برنجهای بومی در کشور وجود دارد که آزمایشگاههای غذا و دارو تمام آنها را مورد بررسی قرار داده است.»
وی در خصوص شایعه ورود برنج تراریخته تاکید کرد: «نباید به شایعات دامن زد، بسیاری از تخلفاتی که در دنیای مجازی از آن نام برده میشود، شایعهای بیش نیست و این امر موجب دلسردشدن مردم میشود.»