معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تمرکز ویژه این مرکز بر کنترل وضعیت بهداشت رستورانها و مراکز تفریحی بزرگ در ایام نوروز خبر داد. محسن فرهادی گفت: «برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت با هدف کنترل بهداشت مواد غذایی، آب و محیط در مراکز تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی در سراسر کشور اجرا میشود. این برنامه از اول اسفند جاری آغاز شده و تا 15 فروردین 95 ادامه دارد.» وی ادامه داد: «هدف عمده اجرای این طرح در استانهای مسافرپذیر مانند خراسانرضوی(مشهد)، تهران، اصفهان، فارس(شیراز)، مازندران، گیلان، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، اردبیل و... است.» فرهادی گفت: « بیش از 4000 کارشناس بهداشت محیط در قالب بیش از 800 تیم سیار ساماندهی به حال آمادهباش 45 روزه درآمدهاند و به طور مشخص همه روزه از 8 صبح تا 8 شب مشغول گشتزنی و بازرسی خواهند بود و حتی در ایام تعطیل هم این کشیک ادامه خواهد داشت.»