فرآوردههای غذایی تغییر یافته ژنتیکی، با تایید سازمان بهداشت جهانی مجاز شناخته میشوند از جمله موضوعات مهم و پراهمیتی که در اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی و بهداشتی اهتمام ویژهای نسبت به آن وجود دارد، بحث ایمنی زیستی در حوزه ایمنی غذایی است. مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با بیان این تصریح کرد: «اصولا یکی از مسائل مطروحه در این بخش، فراوردههای غذایی تغییر یافته ژنتیکی هستند.» هدایت حسینی افزود: «در بین این مواد غذایی، تغییرات آن دسته مجاز شناخته میشود که در سطح بینالمللی به تایید سازمان جهانی بهداشت رسیده باشند. در این صورت استفاده از فراوردههای غذایی تغییر یافته ژنتیکی برای مصرفکننده مشکلی ایجاد نمیکند.» وی همچنین ضمن بیان ضرورت و الزام درج ترکیبات فراوردههای تغییر ژنتیکی، درصد و مقدار آن بر روی برچسبهای اطلاعرسانی محصول خاطرنشان کرد: «برخی از انواع تغییرات ژنتیکی هنوز هم از نظر ایمنی و سلامت به تایید نرسیده لذا طبیعی است که سازمان غذا و دارو هیچگونه مجوز تولید و یا وارداتی برای این مواد غذایی صادر نکرده باشد.»
منبع: ایفدونا