معاون علمی پژوهشی مرکز بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری نخستین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره گفت: «ارتقای سطح دانش فردی و اجتماعی در مورد تغذیه ضرورت دارد.»
امید فتحی در رابطه با برگزاری اولین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره اظهار داشت: «بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت حدود 8 سال است که با رویکرد و نگرش علمی سعی میکند همایشهایی را در رابطه با ایمنی غذا برگزار کند که نخستین همایش در رابطه با اصلاح الگوی مصرف در مقوله سلامت بود.»
وی افزود: «شعار سازمان جهانی بهداشت «بهداشت غذا از مزرعه تا سفره» است و وزارت بهداشت نیز با توجه به شعار WHO و با همت بسیج جامعه پزشکی اقدام به برگزاری اولین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره کرده است.»
معاون علمی پژوهشی مرکز بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت ادامه داد: «تاکنون 140 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که بسیاری از آنها در حد عالی و مطلوب بوده و جنبه تحقیقاتی دارد همچنین 8 مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب شده است.»
فتحیزاده افزود: «کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان و پیراپزشکان، همچنین فارغالتحصیلان دکترای صنایع غذایی است و حدود 400 نفر برای حضور در این کنفرانس که در سالن همایشهای بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد شرکت کردند.» وی در پایان گفت: «بسیج جامعه پزشکی تلاش میکند که با برنامههای عملیاتی تنظیم شده حداقل یک همایش ملی را در طول سال برگزار کند که برگزاری نخستین کنفرانس ایمنی غذا از مزرعه تا سفره در همین راستا است.»