معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، اظهارداشت: «میزان اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی تا ۱۰ سال آینده به صفر خواهد رسید.» رسول دیناروند گفت: «بیماریهای قلبی و عروقی که میانگین ابتلا به آن تا سنین ۳۰ و ۴۰ کاهش پیدا کرده و سن ابتلا به این بیماریها را از کهنسالی به میانسالی و جوانی کاهش داده، تاثیر روغنهای نباتی با میزان اسید چرب ترانس بالای ۴۰ درصدی است که باید برنامهای مدون برای آن در دستور کار قرار میگرفت.»
وی با اشاره به تاثیر برنامههای بلندمدت در تامین سلامت افراد جامعه عنوان کرد: «ما نباید تنها به تاثیرات آنی و کوتاهمدت برنامههای سلامتمحور بیندیشیم زیرا ممکن است اثر کارهای مدون و برنامهریزی شدهای که امروز انجام میدهیم در دهههای بعد مشخص شود.» دیناروند افزود: «ما در همین راستا مقادیر سقف استاندارد اسید چرب ترانس در روغنهای خوراکی را کاهش دادهایم. میزان روغن اسید چرب ترانس در قنادیها که پیش از این حداقل ۱۰درصد بوده، در سال آینده حداکثر ۵ درصد تعیین شده است که میتواند گامی موثر در کاهش بیماریهای قلبی و عروقی باشد.» وی گفت: «برنامه بلندمدت ما در سازمان غذا و دارو این است که اسید چرب ترانس را تا ۱۰ سال آینده در روغنهای خوراکی به صفر برسانیم.»