سپید: طبق پژوهش جدید محققان، مصرف هفتگی ماهی توسط زنان باردار موجب کاهش خطر بروز علائم اولیه اوتیسم در کودک میشود. در این مطالعه محققان اسپانیایی به بررسی حدود ۲۰۰۰ مادر و فرزند از زمان اولین ماه بارداری تا زمان ۵ سالگی کودک پرداختند. نتایج نشان داد کودکانی که مادرشان سه تا چهار وعده ماهی در هفته مصرف میکردند، در مقایسه با کودکانی که مادرشان کمتر ماهی میخوردند، دارای 8/2 درصد IQ بالاتر بودند. این مطالعه همچنین نشان داد کودکانی که مادرشان به طور میانگین هفتهایی ۶۰۰ گرم ماهی در طول دوران بارداری مصرف کرده بودند، در مقایسه با سایر کودکان، هیچ نشانهایی از تاثیر منفی جیوه موجود در ماهی بر سلامت رشدشان مشاهده نشد. یافتههای این مطالعه نشان میدهد فایده سطح بالای ترکیبی موسوم به DHA موجود در ماهی بسیار مهمتر از هرگونه تاثیر منفی جیوه است.