رئیس مرکز مدریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت گفت:
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت گفت: توجه به ارائه خدمات مناسب در زمینه تغذیه باعث کوتاه شدن زمان ماندگاری بیمار در بیمارستان به دلیل تسهیل پروسه درمان و کوتاه شدن دوران نقاهت میشود و به این ترتیب موجب صرفه اقتصادی چشمگیری در میان مدت و درازمدت برای بیمارستانها و در نهایت دولت میشود.
حضور کارشناسان تغذیه در بیمارستان ها صرفه اقتصادی به همراه دارد
23 December 2018 ساعت: 19:12
23 December 2018 ساعت: 19:12
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت گفت: توجه به ارائه خدمات مناسب در زمینه تغذیه باعث کوتاه شدن زمان ماندگاری بیمار در بیمارستان به دلیل تسهیل پروسه درمان و کوتاه شدن دوران نقاهت میشود و به این ترتیب موجب صرفه اقتصادی چشمگیری در میان مدت و درازمدت برای بیمارستانها و در نهایت دولت میشود.
به گزارش سپیدآنلاین، مهدی شادنوش در جلسه هم اندیشی کارشناسان تغذیه بالینی دانشگاه های علوم پزشکی سراسرکشور که با هدف همسوسازی فعالیتها و به روزرسانی برنامهها و ارتقای کیفیت خدمات برگزار شد، ضمن تبیین سیاستهای کلی و برنامههای راهبردی وزارت بهداشت در بحث تغذیه بالینی، بر لزوم و اهمیت استقرار ساختار جدید تشکیلاتی تغذیه بالینی در دفتر مدیریت درمان بیماریها تاکید کرد و گفت: تلاش ما این است که کارشناسان بالینی تغذیه در بیمارستانها مشارکت فعال داشته و در زمینه درمان و ارائه مشاوره به بیماران و نظارت بر خدمات غذایی حضور داشته باشند.
وی افزود: توجه به ارائه خدمات مناسب در زمینه تغذیه باعث کوتاه شدن زمان ماندگاری بیمار در بیمارستان به دلیل تسهیل پروسه درمان و کوتاه شدن دوران نقاهت میشود و به این ترتیب موجب صرفه اقتصادی چشمگیری در میان مدت و درازمدت برای بیمارستانها و در نهایت دولت میشود. ارتقای کمی و کیفی خدمات تغذیه و رژیم درمانی کشور از طریق مشارکت در فرآیند بهبود مداخلات تخصصی و تعامل بیشتر با مدیریت بیمارستان و سایر اعضای تیم درمان میسر خواهد شد و این مسیر و فرآیند در حال اصلاح است.
رئیس مرکز مدریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت تاکید کرد: تشکیل کارگروههای تخصصی و شرکت فعال کارشناسان با تجربه در این کار گروهها امری ضروری است،و برای ارتقای برنامههای تغذیه بالینی، در حال استانداردسازی خدمات و نهایی کردن پروتکلها هستیم تا مشکلات و موانع اجرایی موجود را بهبود بخشیم.
ایسنا
وی افزود: توجه به ارائه خدمات مناسب در زمینه تغذیه باعث کوتاه شدن زمان ماندگاری بیمار در بیمارستان به دلیل تسهیل پروسه درمان و کوتاه شدن دوران نقاهت میشود و به این ترتیب موجب صرفه اقتصادی چشمگیری در میان مدت و درازمدت برای بیمارستانها و در نهایت دولت میشود. ارتقای کمی و کیفی خدمات تغذیه و رژیم درمانی کشور از طریق مشارکت در فرآیند بهبود مداخلات تخصصی و تعامل بیشتر با مدیریت بیمارستان و سایر اعضای تیم درمان میسر خواهد شد و این مسیر و فرآیند در حال اصلاح است.
رئیس مرکز مدریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت تاکید کرد: تشکیل کارگروههای تخصصی و شرکت فعال کارشناسان با تجربه در این کار گروهها امری ضروری است،و برای ارتقای برنامههای تغذیه بالینی، در حال استانداردسازی خدمات و نهایی کردن پروتکلها هستیم تا مشکلات و موانع اجرایی موجود را بهبود بخشیم.
ایسنا
برچسب ها
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد