hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobetmatadorbetmatbet girişextrabetYalova Escortcasibom girişbahsegelmarsbahissahabetjojobettempobetcasibomjojobet girişextrabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibomholiganbetholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetonwinbahsegeltipobetgrandpashabetjojobetmeritkingmatbetimajbetbetebetsahabetdinamobetcasibomdinamobetmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişjojobetcasibomcasinolevantbetparkcasibomsekabetnakitbahissahabetbetkanyonbahsegelJojobetbetebetjojobetonwindumanbetmarsbahis girişmarsbahiscasibompashagamingimajbetmatbet güncel giriş adresibotnet satın alpusulabetmarsbahiscasinolevant girişmatadorbetmatadorbet girişjojobetjokerbetjojobet1241 bets10imajbetholiganbetgrandpashabetJokerbetjojobettümbet giriştumbetbetine güncel girişcasibomcasibombetist,betist girişmatadorbetsekabetmeritkingmatadorbet سپید آنلاین » کاهش استاندارد اجباری نمک در نان از 1.8درصد به یک درصد
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
کاهش استاندارد اجباری نمک در نان از 1.8درصد به یک درصد

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وبدا، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت: «در اسفند ماه 94 در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور که به ریاست رئیس‌جمهور تشکیل شد، مصوبه‌ای درخصوص ارتقای وضعیت کیفی نان، خصوصا نان سنتی تصویب شد.»
فرهادی افزود: «براساس این مصوبه مقرر شد که سازمان ملی استاندارد، استاندارد اجباری استفاده از نمک در نان که یک 1.8درصد است را به یک درصد کاهش دهد.»
مهندس فرهادی گفت: «در این راستا کلیه امور مرتبط با نظارت‌ها بر نان سنتی برعهده مرکز مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گذاشته شد و در این خصوص یک کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شورا تشکیل شد و سازمان‌های ذی‌ربط برون بخشی ازجمله سازمان ملی استاندارد و سازمان‌های درون‌بخشی مرتبط وزارت بهداشت در این کمیته شرکت می‌کنند.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تهیه پیش‌نویس برنامه عملیاتی در این باره خبر داد و گفت: «مقرر است که براساس این برنامه بتوانیم مصوبه‌ای را که شورای عالی سلامت و تغذیه به تصویب رسانده اجرا کنیم و تکالیفمان را انجام دهیم.» فرهادی از آماده شدن پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت بهداشت وزارت بهداشت و ریاست سازمان ملی استاندارد خبر داد و گفت: «این تفاهم‌نامه به‌زودی امضا می‌شود و براساس آن تکالیف و توافقات طرفین کاملا چارچوب‌بندی می‌شود.»
فرهادی ادامه داد: «براساس این تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد از توان و ظرفیت‌های یکدیگر استفاده خواهند کرد. «آزمایشگاه‌های سازمان ملی استاندارد در اختیار بهداشت محیط قرار می‌گیرد و کمک می‌کند تا نظارت‌های آزمایشگاهی ما بر نان سنتی افزایش یابد.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: «در مجموع کلیه اقدامات مرتبط با عملیاتی کردن مصوبه مهم شورای عالی سلامت و امنیت غذا مبنی بر " نظارت بر استاندارد نمک نان ها" توسط کمیته کارشناسی عملیاتی کردن مصوبه درحال انجام است.» وی افزود: «این مصوبه با 4محور اساسی شامل؛ بهداشت فردی نانوا، رعایت بهداشت مواد غذایی واحد نانوایی، ابزار و تجهیزات و همچنین سازه و ساختمان نانوایی‌ها توسط همکاران بهداشت محیط و کار درحال پیگیری و انجام است.»
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پایان با اشاره بر غیراستاندارد بودن برخی دستگاه‌های پخت نان گفت: «نظارت و کنترل بر این دستگاه ها نیز در دستورکار همکاران بهداشت محیط قرار داده شده است.»