وضعیت غذا و تغذیه در کشور بهطور مستمر پایش میشود
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، هدایت حسینی در جلسه کارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه اظهار داشت: «این برنامه براساس یک نظام مراقبت بسیار مبتنی بر آخرین منابع علمی دنیا طراحی شده که در آن به مراقبت، بررسی ریزمغذیها، سبد غذایی مردم کشور در اقلیمهای مختلف در گروههای سنی و جنسی مختلف، بیوشیمیایی و عوامل خطری که در ارتباط با تغذیه مردم است، توجه ویژه شده است.»
حسینی اظهار داشت: «در این برنامه به چهار عامل، مقدار نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب؛ که وزارت بهداشت به عنوان هدف تعیین کرده هم توجه شده است.» وی با بیان اینکه برنامه ملی مراقبت یک برنامه کشوری است، اظهار امیدواری کرد که با حمایتهای وزارت بهداشت این برنامه از نیمه دوم امسال اجرا شود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور افزود: «اطلاعات این برنامه مستمر و دائمی است که بعد از راهاندازی میتواند در اختیارات مسئولان کشور و وزارتخانههای بهداشت، جهاد کشاورزی، تعاون، رفاه، صنعت، معدن و تجارت و دیگر سازمانها و ارگانهایی که در حوزه غذا و تغذیه فعالیت دارند، قرار گیرد. همچنین در سیاستگذاریها و سرمایهگذاریهای کلان ملی استفاده شود.»
حسینی تصریح کرد: «این برنامه به عنوان بخشی از برنامه نظام سلامت کشور میتواند در پیشگیری و کاهش بیماریهای مرتبط با غذا موثر باشد و تاثیرات مثبتی در نظام سلامت کشور و طرح تحول سلامت داشته و در نهایت منجر به ارتقای سلامت مردم شود.»