میوههای نام برده شده در قرآن خاصیت آنتیاکسیدان دارند
به گزارش سپیدآنلاین علیرضا زالی ادامه داد: «مولفه شناختی در جایی است که بازگشت به فطرت انسانی مطرح میشود. مولفه رفتاری در بحث نماز، روزه و تمسک به آیات الهی متجلی میشود و بحث عاطفی در زمینه صله رحم و برادری نمود مییابد.»
وی با اشاره به اینکه قرآن کتاب علمی نیست، تصریح کرد: «اما خوب است نگاه بیولوژیک به این کتاب آسمانی داشته باشیم. چراکه اعجاز قرآن در زمینه زیست شناسی بسیار حیرتانگیز است و از هیچ شیئی در آن فروگذار نشده است.»
زالی با یادآوری اینکه بیش از 6 آیه در قرآن در مورد حیوانات است، خاطرنشان کرد: «در قرآن به 9 میوه توجه خاص شده است که وجه اشتراک زیبای تمامی این 9 میوه، خاصیت آنتی اکسیدان آنان است.»
وی با اشاره به داستان حضرت مریم در قرآن و نازل شدن میوه خرما بعد از زایمان ایشان، اضافه کرد: «امروز میزان اثربخشی خرما در زمینه کاهش دردهای زایمانی و کاهش خونریزی ثابت شده است.»
رئیس سازمان نظام پزشکی در ادامه با بیان اینکه عسل ماده شفابخشی است که هر کیلو از آن 3420 کالری انرژی ایجاد میکند، گفت: «عسل 60 ماده مقوی دارد.»
وی در پایان گفت: «در 3 جا از قرآن کریم از شفا نام برده شده و خود قرآن به عنوان شفابخش معرفی شده است. لذا امیدواریم بتوانیم قرآن را در نسل جوان بهعنوان یک راهگشا جا بیندازیم.»