hacklink al fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle film izle hack forum marsbahis casibom giriş casibom betwinner marsbahis güncel giriş 1win jojobetmatadorbetjojobetgrandpashabetMilf Escortcasibom girişbahsegelcasibommarsbahiscasibomjojobetcasibomsahabetjojobet girişcasibomcasibomgrandpashabetimajbetmarsbahisimajbetcasibomsekabetbetebetjojobetdinamobetmatbetdumanbetcasibommarsbahisholiganbetgrandpashabetdinamobetbahsegelmeritkingjojobetmarsbahisonwinbets10betkanyongrandpashabetsekabetmeritkingmatbetmatadorbetbetebetdumanbetbetturkeycasibomjojobetbetparkmavibetmarsbahiscasibommatbetmatbet girişmarsbahisholiganbet güncel girişcasinolevant girişbetparkholiganbetbetkanyonnakitbahisdinamobetpiabellacasinobahsegelmarsbahiskralbetjojobetcratosslotgrandpashabetmarsbahis girişmarsbahiscasibombahiscomsahabetmatbetbetparkbotnet satın alsekabet,sekabet girişcasibomcasibom girişpusulabetmarsbahis سپید آنلاین » اجازه استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس را نمی‌دهیم
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
اجازه استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس را نمی‌دهیم


به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، رسول دیناروند با بیان این مطلب تاکید کرد: «اگر تولیدکنندگان سوسیس و کالباس از این ماده استفاده کنند به عنوان متخلف با آنان برخورد می‌شود.»
دیناروند در عین حال به این نکته هم اشاره کرد که اختلاف درباره استفاده از تولید و بسته‌بندی خمیرمرغ و استفاده از آن در محصولات پروتئینی، بین سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی همچنان وجود دارد. وی ادامه داد: «سازمان غذا و دارو همچنان روی حرف خود ایستاده است و از نظر این سازمان هیچ کارگاهی حق ندارد در خط تولیدی خود خط تولید و بسته‌بندی خمیرمرغ داشته باشد.»
رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: «اگر هم در جایی خمیرمرغ تولید شود، حق ورود به کارخانه‌های تولید سوسیس و کالباس را به هیچ عنوان ندارد و اگر در جایی استفاده شود، تخلف است.» وی گفت: «تمام کارخانه‌های تولید سوسیس و کالباس و فرآورده‌های پروتئینی نسبت به استفاده از خمیرمرغ در محصولاتشان منع شده‌اند و سازمان دامپزشکی حتی اگر با تولید خمیرمرغ موافق باشد نمی‌تواند در موضوع استفاده از آن در کارخانه‌های سوسیس و کالباس دخالت کند.»
دیناروند در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس‌ها حذف شده است،‌ گفت: «نمی‌توانم بگویم حذف شده است و دیگر وجود ندارد، اما اگر در جایی از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس استفاده شود، کاری غیرقانونی به‌شمار می‌آید و هر جا چنین تخلفی شناسایی شود، وزارت بهداشت به شدت با متخلفان آن برخورد می‌کند.»
خمیرمرغ ماده‌ای است که گاهی پس از جدا کردن بخش‌های مناسب و قابل استفاده مرغ و با جمع‌آوری ضایعات و جدا کردن گوشت‌های چسبیده به استخوان یا گاهی با استفاده از ضایعات استخوان با استفاده از یک دستگاه مکانیکی تهیه می‌شود. این ماده علاوه بر اینکه از اجزای مناسب مرغ تهیه نمی‌شود، امکان آلودگی میکروبی نیز در تهیه آن وجود دارد.